Mama·Lifestyle

Shoppen: Zomerkleding shoppen voor mijn kleuter

Zomerkleding shoppen voor mijn kleuter

De zomer laat nog even op zich wachten, maar om vast wat leuke zomerkleding te scoren ben ik bij H&M gaan rondkijken. De stoerste kleding hebben ze daar voor mijn zoon, ik ben echt een grote fan van H&M, ook voor mijzelf.

Voor Marc, die maat 110-116 heeft zal ik voor de zomer weer flink moeten shoppen, aangezien hij weer flink gegroeid is. Vorig jaar droeg hij maat 104. Qua broeken kan hij nog vooruit, die heeft hij altijd vrij lang aan, qua maat dan. Zodra hij op school zat heeft hij al verschillende scheuren bij de knieën, maar ach: scheuren zijn in, toch?

Ten eerste viel mijn oog op dit denim overhemd.

overhemdOok dit shirt ga ik zeker voor Marc kopen:

shirtVrolijke kleurtjes vind ik hartstikke leuk voor de zomer en ze staan Marc echt heel leuk. Hij heeft hoogblonde haartjes en wordt snel bruin (ik ben jaloers) waardoor de kleurtjes hem nog beter staan.

Daarom vind ik deze T-shirts ook heel leuk en Marc zal ze ook zeker leuk vinden aangezien hij de Minions nog steeds erg leuk vindt.

Ze zijn leuk hè?

minionsNatuurlijk ben ik ook op zoek naar een paar leuke korte broeken, ik houd erg van spijkerbroekjes, maar als het echt warm is, is een katoenen short natuurlijk het fijnste, vooral als je zo’n drukke en beweeglijke kleuter bent als mijn zoon.

shortshort 2

Wat dacht je van deze short? Stoere short, voor bruine benen :)

Mijn zoontje zal er deze zomer weer heel cool uit zien! Wat vindt jij leuke zomerkleding voor kinderen? Houdt je ook van zomerse kleurtjes net als ik? Ik lees het graag in de comments:).

 

 

 

Comments

comments

9 gedachten over “Shoppen: Zomerkleding shoppen voor mijn kleuter

  1. Leuk zo’n frisse kleurtjes.
    Hij zal er heel blij mee zijn.

    Ik heb zo’n moeite steeds om hier een reactie te plaatsen.
    Ik krijg steeds dat de server tijdelijk buiten gebruik is.

    Fijn weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *