Lifestyle·Persoonlijk

Welkom 2016!

o_19r79ifctogu11ds1ue516ut1sgq7_new

Welkom 2016!

Als allereerste wens ik iedereen een heel goed nieuwjaar! Vol gezelligheid en liefde, maar ook veel gezondheid en geluk! Dat het een mooi jaar mag worden met leuke en gezellige momenten om aan terug te denken.

Een nieuw jaar en nieuwe doelen

Nieuwe doelen, ik vind ze moeilijk te bedenken. Vaak kom ik weer met afvallen, minder snoepen etc. Beetje saai, maar ja, het is me dus nog niet gelukt. Een beetje zwak voel ik me, dat ik niet kan volhouden om niet te snoepen, meer te bewegen en gezonder te eten. Ik wil niet eens veel afvallen, een kilo of 8 tot 10, dan ben ik al tevreden. Waar haal ik in hemelsnaam de motivatie vandaan om het echt te gaan doen dit jaar? Dus bij deze: afvallen blijft een doel, maar ik ga het niet meer steeds herhalen, ik ga het gewoon doen! Dat is mijn streven!

Om elke maand weer nieuwe doelen te stellen, moet ik echt goed nadenken wat ik wil. Wat wil ik bereiken? Daarom besluit ik nu bij deze om één doel te hebben per maand. Het hoeft niet perse iets te zijn waarbij ik strenger ben voor mezelf, het kan ook iets leuks zijn: ik ben van plan om met Marc naar een museum te gaan bijvoorbeeld. Of een keer per week in bad te gaan. Of iets leuks voor mijzelf te kopen en mezelf in een nieuwe outfit te hijsen. Zoiets.

In maand Januari heb ik een doel voor mijzelf.

Geen stress meer toelaten.

Dat is mijn doel voor Januari. Toen ik werkte bij de supermarkt was ik altijd in de stress. Na het werk druk in de weer met koken, zorgen dat Marc op tijd in bed ligt, huishouden en tijd voor mijzelf proberen te creëren. Die stress is slecht voor je lichaam en je geest. Van mijn werk werd ik ook vaak gestrest.

Nu ik ander werk doe, merk ik dat ik in dit werk niet gestrest hoef te zijn. Dat is al meegenomen. Nu wil ik dus ook graag thuis de rust bewaren. Ik moet dus goed om gaan met mijn tijd. En die zo verdelen dat ik alles in goede banen kan leiden dat in alle rust :).

 

Hoe doe jij dat? Huishouden, verzorgen van je gezin, werken en ook nog tijd voor jezelf hebben?

 

1061_min

 

 

 

Comments

comments

10 gedachten over “Welkom 2016!

 1. Gelukkig nieuwjaar voor jullie allemaal!! IK ben blij dat weer voorbij is. Het ging te keer. Echt niet normaal Yvonne. Ik vind het zielig voor de dieren. Gelukkig heb je goed naar zin in nieuwe baan. Stress bij supermarkt is ook niks voor jou. Het is mooi weer geworden.

  Fijne dag.

  1. Hier ging het ook flink te keer Jacqueline. Het is nu een rotzooi op straat. Nu is alles weer gewoon. Ook wel fijn!!
   Ik kom gisteren niet reageren op jullie site. Dan gaf hij na lang wachten aan dat de pagina niet Kon worden weergegeven. Heel vreemd.

 2. Ik wens jou en jouw gezin een gelukkig, gezond en mooi 2016 toe!
  Ik ben bewust gestopt met werken toen ik Olivia kreeg, ik wilde graag voor haar thuis zijn om voor haar te zorgen. Het huishouden en sporten doe ik als Olivia slaapt tussen de middag. Werken aan mn blog doe ik vaak als zij in bed ligt ’s avonds. Tijd voor mezelf schiet er nog wel is bij in omdat mijn vriend veel werk. Ik plan wel eens dingen ver vooruit en dan is of mijn vriend vrij of mijn moeder past op.
  Maar ik vindt het wel moeilijk om stress niet toe te laten, bij mij sluipt dat er vaak beetje bij beetje erin..
  Hopelijk gaat het jou beter af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *