Persoonlijk

2016: : Welke veranderingen zal je zien op mijn blog?

Welke veranderingen zal je zien op mijn blog in het nieuwe jaar, 2016.

Een nieuw jaar en wat veranderingen. Doe jij dat ook als het nieuwe jaar aanbreekt? Wat veranderingen toepassen, bijvoorbeeld in je leven zoals: afvallen, stoppen met roken of meer gaan sporten. Met bloggen wil ik ook wat veranderingen doorvoeren.

In 2016 ben ik van plan om lekker door te gaan met bloggen. Ik doe het graag, vind het ontspannend om met mijn blog bezig te zijn, te schrijven over ons dagelijks leven en te vertellen over alles wat wij meemaken met ons gezin.

rp_werk-300x200.jpg

Waarom ik blog

Dit blog ben ik begonnen in oktober 2015. Deze bestaat nu dus drie maanden en ik heb erg mijn best gedaan om er weer een gezellig, leuk, informatief blog van te maken. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden!

De voornaamste reden dat ik een blog bij houd is omdat ik het gewoon heel erg leuk vind om te doen. Schrijven vind ik leuk, andere blogs volgen doe ik graag en met meerdere bloggers heb ik intussen een soort van band opgebouwd.

Bloggen doe ik dus voornamelijk voor mijn plezier. Ik probeer zo goed mogelijk mijn mening te uiten, wat wij meemaken, wat ik vind en hoe ik dingen aanpak. En dat voornamelijk over het moederschap en alles wat daarbij komt kijken, zoals: huishouden, werken, gezin, inkomen en opvoeden natuurlijk. Of de kwaliteit van blogs goed is weet ik niet, maar ik zeg er nogmaals bij: ik doe het voor mijn plezier :)

Veranderingen in 2016

Een van de categorieën waar ik veel over schrijf is: Peuter.

Peuter gaat  altijd over mijn zoon en over opvoeden. Deze categorie gaat eind Januari verdwijnen en deze veranderd in de categorie: Kleuter.

Een heel nieuwe levensfase voor onze zoon en ons gezin. Hij gaat straks naar school.

Daar ga ik jullie zeker veel over vertellen.

Dan de categorie: Werken.

Omdat ik half december weer begin met werken, zal ik daar soms wat over vertellen. Als werkende mama weet ik niet zeker of ik er veel over te vertellen heb, maar we gaan het zien als het zover is :)

Dan wil ik graag een nieuwe categorie introduceren op mijn blog: Recepten.

Ik houd erg van koken en probeer vaak iets nieuws uit. Ik vertel daar nog niet veel over, maar wil dat wel gaan doen. Dus in 2016 zal je hier af en toe een lekker recept kunnen vinden. De recepten zullen niet heel moeilijk zijn, en goed eetbaar ook voor kleinere kinderen.

Mijn hond, daar heb ik al het een of ander over verteld in de categorie: Tosa Inu. Omdat onze hond echt bij ons gezin hoort, wil ik jullie ook in 2016 meer vertellen over hem, over het ras en de oorsprong van deze honden en wat wij allemaal met hem meemaken.

En nog een nieuwe categorie is : ♥ geluksmomentjes

Elke week vertel ik jullie over mijn geluksmomentjes van afgelopen week. Geluksmomenten moet je onthouden, deze geven je kracht en moed om door te gaan als het even niet zo lekker gaat.

Frequentie.

Op dit moment komt er iedere dag (op een enkele dag na) een nieuw artikel online. In 2016 zal dit gaan veranderen, omdat ik ga werken en nog niet weet hoeveel vrije tijd ik nog heb. Bloggen blijf ik sowieso doen. Daarmee stoppen ben ik niet van plan. Ik wil het liefst toch wel 3 à 4 posts per week aanhouden.

Dit zijn de veranderingen voor zover.

Heb je nog ideeën of leuke dingen die je hier graag zou willen lezen?

Oh, ik zou het leuk vinden je in 2016 ook weer als bezoeker te zien op mijn site :)

2016 sterretjes

Comments

comments

7 gedachten over “2016: : Welke veranderingen zal je zien op mijn blog?

  1. Bloggen is ook leuk om te doen. Straks ga je werken. dan krijg je druk. Marc.. gaat naar peuterschool toe. Januari is ook dan 4 jaar. Je hond gaat gelukkig goed. Och.. wat leuk dat je af en toe gaat bakken. Daar ben jij ook in. Volgende week ga je al vast oefenen op de werk. Het is eventjes wennen voor je. Ik hoop dat gaat leuk vinden. Daarom wil ik alvast heel veel succes wensen met je nieuwe baan.

    Liefs Jacqueline & Ferry.

  2. Ik vind het heel leuk dat je recepten gaat plaatsen. En leuk dat je toch door blijft bloggen ondanks dat je het drukker gaat krijgen met werk. Heel veel succes met alles!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *