Lifestyle

Review: Webwinkel Breiringen.nl

Review breiringen.nl

De laatste weken heb ik jullie al vaker vertelt dat ik voortaan brei op breiringen. Voor mij heel gemakkelijk, het gaat snel en je hebt er veel mogelijkheden mee. Je kunt niet alleen mutsen breien, maar ook sjaals, lapjes, knuffeldieren, echt van alles!

 

Op zoek naar wat patronen kwam ik op de site van een webwinkel terecht:

www.breiringen.nl Een leuke webwinkel waar je echt van alles kunt vinden voor het breien op breiringen. Je kunt er natuurlijk breiringen en breiramen kopen, maar ook haaknaalden, boeken met ideeën, pompommakers, om je werkjes leuk af te maken, breimolens en amigurumisetjes.

Echt een leuke site en ik werd eigenlijk meteen enthousiast om iets te gaan bestellen. Je bestelling wordt de volgende dag bezorgd, als je voor 17:00 besteld en bestellingen boven de 50,00 worden gratis thuisbezorgd.

Mijn pakketje kwam mooi de volgende dag aan en ik was gelijk heel blij met mijn pakketje.

Ik bestelde:

Easy Knit uiltje

en een breihaakje, deze is een reserve, maar omdat deze een soft grip heeft heb ik hem toch meteen in gebruik genomen.

Het uiltje heb ik overigens al gemaakt, onze Marc is gek op uiltjes en kon niet wachten tot ie klaar was.

Over het uiltje ben ik niet helemaal tevreden, alles zit in het pakketje om het te maken, maar wat mij betreft mag er iets meer wol bij, nu is het uiltje vrij doorschijnend geworden en dat vind ik wel jammer. Al is zoonlief er wel blij mee! Als er iets meer wol bij zat was het niet zo grof geworden, denk ik tenminste.

 

WP_20160429_22_54_38_ProOp dit moment krijg je trouwens een amigurumi setje gratis bij een besteling boven de 20,00. De amigurumi setjes zijn verkrijgbaar is vele soorten en ook goed te maken door kinderen boven de 8 jaar.

Neem dus ook eens een kijkje op www.breiringen.nl!

Comments

comments

7 gedachten over “Review: Webwinkel Breiringen.nl

  1. Breien zou ik op een dag, bij wat minder drukte, ook weleens willen uitproberen. Erg mooie dingen zie ik altijd voorbij komen, netals dit uiltje. Gelukkig heeft je zoon geen moeite met het schaars-beklede uiltje hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *