Lifestyle

Waarom ik blij ben dat de herfst er weer aan komt

 

Waarom ik blij ben dat de hersft er weer aan komt

Waarom ik blij ben dat de herfst er weer aan komt

 

Ja je leest het goed: ik ben blij dat de herfst er weer aankomt. Ik houd echt van de herfst. De kleuren in de natuur zijn prachtig, de zon schijnt nog regelmatig en daardoor ziet alles er buiten nog mooier uit.

Waarom ik de herfst zo fijn vind:

 

♥ Na de zomer vind ik het fijn als het in de nachten weer koeler is en ik mijn dekbedje weer op mijn bed kan leggen, om helemaal in weg te kruipen en voordat ik ga slapen een boek te lezen in bed.

♥ Het wordt weer eerder donker en dan maak ik het huis gezellig met kaarsjes en theelichtjes. Zo sfeervol en romantisch.

♥ Als het hard waait en de wind giert om je huis, dan zit ik op de bank en hoor de wind waaien.

♥ Of een lange boswandeling maken in de storm, de wind door mijn haren, ik houd daar echt van.

♥ De natuur wordt steeds mooier. De bladeren van de bomen kleuren prachtig in allerlei kleuren, er staan paddenstoelen in het bos en er valt van alles uit de bomen, zoals eikeltjes en kastanjes.

♥ Herfst-stukjes maken met alles wat je gevonden hebt in het bos en daarmee het huis gezellig aankleden.

♥De accessoires in huis aanpassen. De lichte kleuren in huis, zoals kussentjes en plantenbakken, vervang ik voor wat donkerdere kleurtjes, zo maak ik ons huis helemaal klaar voor de herfst en zo zijn de kaarsjes en theelichtjes nog mooier.

♥ Als het wat kouder wordt een fijne plaid op de bank en een warm vest om in weg te kruipen, daarbij probeer ik de verwarming nog niet te gebruiken.

♥ Het wordt weer tijd voor stamppot, goed gevulde soep en warme chocomel met slagroom.

 

Wat vindt jij van de herfst? Vindt je dat net zo gezellig als ik?

 

Comments

comments

10 gedachten over “Waarom ik blij ben dat de herfst er weer aan komt

  1. Ik vind ook herfst mooi uit ziet. Vooral bladderen zie altijd verschillende kleuren. Kaarsje en windelichtjes aan zetten vind ik helemaal gezellig. Dan heb ik gevoel dat rust krijgt. Soms denk ik ook wel aankleden met iets anders in huis. Maar ik moet nog over nadenken. Oja, ik had gisteren mooie bos bloemen gekocht. Herfstasters is bloemen. Verschillende kleuren. Het staat heel gezellig.

  2. Oeh stamppot! Ik vind het nu echt nog een beetje te vroeg om daarmee te beginnen, maar ik kan niet wachten. Vind ik zo lekker, zeker nu ik een hele berg nieuwe recepten heb om uit te proberen.

    1. Nu is het nog iets te vroeg inderdaad maar als het wat kouder wordt is het echt wel lekker. Ben benieuwd naar je stamppot recepten. Deel je ze op je blog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *