Beauty

Slechte gewoontes in de badkamer..

Je hebt van die gewoontes die je niet snel af wilt leren, ook al weet je dat het beter is om het anders te doen.

Die heb ik in ieder geval:) Sommige dingen zijn gemakkelijk en snel. Net wat ik nodig heb in mijn drukke leven.

Gewoontes leer je niet snel af, je bent er zo gewend aan.

Dit zijn mijn slechte gewoontes in de badkamer:

  • Elke dag mijn haar wassen.

Ik weet dat het niet goed is en toch doe ik. Het is zo lekker fris, schoongewassen haren. Het voelt lekker fris aan, ruikt lekker en valt beter in model.

  • Elke dag mijn haar föhnen.

Ook dit is niet goed. Maar ten eerste noodzakelijk omdat ik mijn haar gewassen heb en ten tweede omdat ik het in model moet föhnen, anders zit het niet goed naar mijn zin. Mijn haar heb ik meestal kort of halflang en het heeft grove krullen, die ik elke dag netjes moet föhnen om het op de juiste plek te krijgen.

  • Mijn gezicht was ik met zeep.

Zeep zou je huid uitdrogen, maar weet je dat je je gezicht er gewoon heel goed mee schoon krijgt? Ik heb geen schoon gevoel als ik mijn make up verwijder met reinigingsmelk en tonic. Het voelt gewoon niet fris, en dus gebruik ik cremezeep of douchegel voor mijn gezicht. Daarna wel altijd een nachtcreme tegen een droge en trekkerige huid. Het is gewoon gemakkelijk en snel en de zeep heb ik altijd op de wastafel staan, ook voor mijn handen.

Heb jij ook van die gewoontes? Waarvan je weet dat het niet goed is, maar wel fijn of makkelijk of snel?

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *