Mama

Sinterklaasfeest deel 2

WP_20151112_13_40_49_Pro

Het begint nu echt spannend te worden. Deze week begon het Sinterklaasjournaal al op Nederland 3. Wij zitten elke avond met zijn drieën voor de buis om 18.00 u en Marc vindt het prachtig en erg spannend. De huispiet was nl de sleutels kwijt..door de storm vielen er pakjes van de boot af…de boot voerde de mist in.. Allemaal spannend!

Ik vind het echt leuk om te zien hoe het nu echt begint te leven bij Marc. Hij wil graag de sint zien op tv en de cd met sinterklaasliedjes wordt grijsgedraaid sinds deze week hier in huis. Vanmiddag gaan wij sinterklaasjes knutselen met wc rolletjes. Resultaat:

WP_20151112_18_41_28_Pro

en zondag komt de sint aan hier in de stad aan de haven. Hartstikke spannend natuurlijk!

Afgelopen dinsdagavond heb ik samen met andere ouders van kindjes op de peuterspeelzaal het sinterklaascadeau geknutseld.

Het is een meetlat voor tegen de muur, hij was wit geverfd en we konden er zelf onze creativiteit in kwijt en hem helemaal versieren, verven, beplakken naar de smaak van ons kind. Dit cadeau wordt ingepakt en krijgen de kindjes op de peuterspeelzaal dus als sinterklaascadeau. Het was een enorm gezellige avond! Zo gezellig gekletst met alle andere mama’s en veel gelachen, maar ook geploeterd om er iets heel moois van te maken :). De resultaten waren prachtig, de een nog mooier als de ander. Tja, de ene mama is toch weer wat creatiever als de ander.

Dit is het resultaat van mijn knutselpoging:

WP_20151110_20_34_18_Pro

De lat is rood (al lijkt hij op de foto meer roze, hij is rood) het moet een autoweg voorstellen met stickers van Cars erop. Dat past het beste bij Marc en bij zijn kamer met autobed. Hopelijk vindt hij hem mooi, al is de sint natuurlijk weer degene die met de eer gaat strijken 😉

Comments

comments

4 gedachten over “Sinterklaasfeest deel 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *