Lifestyle

Shoplog Zeeman en H&M

Shoplog Zeeman en H&M

 

Naar de Zeeman ga ik regelmatig. Ten eerste zit het helemaal vooraan in de stad, en kan ik mijn fiets bijna voor de deur neerzetten en ten tweede omdat ze er altijd heel veel leuke spullen verkopen.

Deze keer ging ik naar de Zeeman om wat kleding te kopen voor Marc, hij had alleen nog maar spijkerbroeken met gaten en geen katoenen lange broeken meer, voor de iets frissere dagen. Helaas kon ik deze keer niks vinden voor Marc, net zijn maat niet of mijn smaak niet. Je moet er een beetje geluk mee hebben.

Toch kocht ik kleding, maar dan eens voor mijzelf. Ik stond een beetje te neuzen en aangezien het erg warm is wilde ik nog wel een korte broek erbij. Uiteindelijk kocht ik 2 shirtjes à 3,99 per stuk, een jurk van 9,99 en een shortje van 5,99. En ik vind de kleding heerlijk zitten, lekker luchtige stofjes en voor zo weinig geld.

Dit kocht ik:

WP_20160722_12_31_17_Pro

WP_20160722_12_32_04_Pro

WP_20160722_12_32_29_Pro

Naar de H&M

Voor mijn zoontje ging ik naar H&M, ook daar viel het niet mee zijn maat te vinden. Hebben alle kinderen maat 104 van broek en 110 van shirtjes ofzo?

In elk geval heb ik flink moeten zoeken, kon ik niks in de uitverkoop vinden in zijn maat, maar heb ik uiteindelijk wel erg leuke kleding voor hem gevonden. De broeken waren alle drie 14,99 per stuk en de overhemden waren 9,99.

WP_20160708_17_40_58_Pro

WP_20160708_17_41_26_Pro

WP_20160708_17_41_36_Pro

WP_20160708_17_42_02_Pro

WP_20160708_17_42_39_Pro

De broeken staan Marc echt heel goed, ze zijn wat netter als spijkerbroeken en dat vind ik zo leuk met een overhemd, vandaar dat ik die erbij heb gekocht.

Koop jij vaak kleding bij Zeeman? Of vaker bij H&M? Wat vind je van de kleding die ik gekocht heb?

Comments

comments

8 gedachten over “Shoplog Zeeman en H&M

  1. Ik koop regelmatig shirtjes bij de Zeeman voor mijn zoontje. Voor rompertjes moet ik strakke modelletjes hebben. Mijn zoontje is erg slank. Dus ik heb een beperkte keuze wat dat betreft. Ik slaag bij de H&M en alleen de rompers van de Hema die niet standaard zijn (zoals die rompers die speciaal voor Vaderdag en Moederdag kwamen). Anders zijn ze te breed.

    1. Shirtjes van Zeeman zijn bij mijn zoon vaak wat kort en de hemden die hij nu draagt bij zijn boxershorts zijn erg smal. Zo zie je maar dat er nogal wat verschil zit, in elk kind en elk kledingstuk.

    1. Voor de allerkleinsten zijn de kleren van Zeeman erg geschikt, nu hij ouder wordt vind ik het ook wat minder. Ik koop wel graag broeken voor hem bij Zeeman, maar dan moeten ze wel een mooi model hebben en niet zo’n rechte saaie broek 😉
      Shirtjes van Zeeman zijn altijd erg kort bij Marc. H&M is wel heel geschikt, de kleren die ze nu voor hem hebben zijn erg leuk en ook de grotere maten kleding zien er stoer uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *