Lifestyle

Shoplog Action

Shoplog Action

Dit is mijn eerste shoplog. Ik lees ze weleens bij andere bloggers en vind het heel leuk om te zien wat men koopt. Zo kom ik weer op ideeën om leuke dingen te shoppen. De Action vind ik daar vooral heel geschikt voor, ik kom daar zeker 3 à 4 keer per maand. Soms weleens 2 keer per week, maar dat alleen als ik weer iets vergeten ben. Wat wel betekent dat ik altijd met meer thuis kom dan de bedoeling was. Zo ook vandaag!

Wiebeloogjes

Vandaag ging ik naar de Action voor wiebeloogjes, om te plakken op de traktaties van Marc. Ook lijm had ik nodig om ze stevig op te plakken.

WP_20160120_14_26_51_Pro

Zoals je ziet kocht ik wiebeloogjes en lijm, maar ook uitrolfluitjes, of hoe noem je dat.. :) Deze vind ik wel leuk om bij de traktaties te doen. Marc vindt ze ook altijd erg leuk. Hij heeft er altijd maar kort plezier van, het wordt weleens nat van zijn speeksel of zo, dus zit er altijd snel een scheur in.

WP_20160120_14_21_53_Pro

Verder bedacht ik me toevallig gisteren dat ik wel een extra pan gebruiken. Mijn middelmaatje was net de vuilnisbak in gegaan omdat er een handvat af was gevallen. Toevallig zag ik bij de Action een geschikte pan. Of het een goede is weet ik niet, daar kom ik van zelf achter. Voor 6,99 kon ik hem in elk geval niet laten liggen!

WP_20160120_14_20_44_Pro

Laatst heb ik bij de Zeeman felroze handdoekjes en theedoeken gekocht, lekker fleurig. Mijn ovenwanten waren ook wel erg aan vervanging toe, dus kocht ik deze erg vrolijke ovenwanten en bijhorende pannenlappen. Gezellig kleurtje toch? De roze spatels vond ik er ook wel leuk bij, dus nam ik die ook maar mee :)

WP_20160120_14_24_39_Pro

Om nog even bij het roze te blijven nam ik roze werkhandschoenen mee. Die gebruik ik thuis niet, maar wel bij mijn werk als huishoudelijke hulp. Anders houd ik geen handen over, denk ik. Oh ja, en in sommige huizen is het qua hygiëne ook wel beter met handschoenen. (als ik weg ga is het wel weer schoon hoor 😉 ) Ook nam ik schoonmaakazijn mee met eucalyptusgeur, samen met allesreiniger met eucalyptusgeur is dat heel fijn om mee te dweilen. En tandpasta voor gevoelige tanden voor mijzelf. Bij veel huishouden zag ik de laatste tijd een trekker voor in de douchecabine, dat vond ik ook wel een goed idee!

Dit was alles wat ik kocht bij Action deze keer.

Koop jij ook graag bij de Action en hoe vaak kom je daar?

Comments

comments

2 gedachten over “Shoplog Action

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *