Over mij

Welkom! Je bent terecht gekomen op www.mamaschatje.nl. Dit is een lifestyle mama blog, met veel persoonlijke verhalen, tips en leuke weetjes.

Wie ik ben? Mijn naam is Yvonne, ik ben een Brabantse geboren in 1979. Ik ben mama van Marc (dit is niet zijn echte naam). Hij is geboren op 28-01-2012. Samen met zijn papa en onze hond ‘King’ wonen wij in een leuk huis dichtbij het centrum van een grote stad in Noord-Brabant.

Waar ik me mee bezig houd? Voornamelijk met mijn gezin, onze zoon, onze hond. Ook werken en het huishouden horen hierbij. Zo maken wij onze dagen wel vol. In de avonduren ben ik graag bezig met het lezen van blogs, met mijn eigen blog, films en series kijken, soms een boek lezen en af en toe ben ik aan het handwerken.  En over alles wat ik doe wil ik jullie  vertellen op mijn blog. Graag vertel ik jullie over onze zoon en de opvoeding, over onze hond en over alles wat wij zoal meemaken in het dagelijks leven.

Verder ben ik gek op honden, wandelen, de natuur en koken. Kortom: wij genieten van het leven. Dat wil ik ook graag uitstralen met mijn blog en ik vertel er graag over ♥

Hoe ik aan mijn blognaam kom? Mijn zoontje noemt mij ‘mamaschatje.’ Dat vind ik zo lief en zo leuk en dat leek mij dus wel een leuke naam voor mijn blog ♥

Zo nu weet je wat meer over mij. Wil je me iets vragen of iets weten over mij, over onze hond of wat dan ook? Je kunt het kwijt in de comments onder elk artikel of op de contactpagina in het menu. Een reactie is altijd welkom! Ik ben er zelfs erg blij mee!

Mocht iemand met mijn willen samenwerken, ik sta open voor reviews, winacties of andere leuke items, zolang ze passen bij mijn blog en interesses.

Bedankt voor het bezoekje en wie weet tot gauw ♥