Mama

Onze week(47)

 

Onze week.

 

Ik had een heerlijk rustige week, niet veel afspraken

en lekker kunnen spelen met Marc.

 

Maandag

Maandag heb ik ’s morgens al het huis gestofd en gepoetst als opa en oma komen, we doen samen de boodschappen. Daarna hebben Marc en ik samen de duplotrein gelegd, Marc heeft flink wat rails, dus een deel van de huiskamer was bezet. De treinen reden de hele middag en Marc vermaakte zich zo goed. Maandag avond heeft Marc zijn schoen gezet en slecht geslapen, zou het de spanning zijn van Sinterklaas?

 

Dinsdag

Dinsdagochtend vroeg wakker natuurlijk en ja hoor, de Sint had een mooi cadeautje in de schoen gelegd. Een minion schort en koksmuts voor onze kleine keukenprins. Marc heeft een speelkeuken en vind het ook leuk om mama te helpen met koken en bakken, dus dat heeft de Sint goed gedaan.

WP_20151117_08_22_54_Pro

 

Woensdag

Woensdag maakte wij een lange wandeling in het park met King. King is 2 weken geleden gecastreerd en we beginnen te merken dat hij nu minder geleid wordt door hormonen, In plaats van alleen maar snuffelen wilde hij weer zoals vanouds lekker spelen en dollen met andere honden!

In de middag heb ik het huis flink gepoetst, boven en beneden en drie wassen gedraaid en opgehangen. Marc vermaakte zich intussen met zijn duplo.

 

Donderdag.

Donderdagochtend ging Marc naar de peuterspeelzaal en ik ben met opa en oma gaan winkelen voor 5 december. Ik had het al cadeaus, besteld via internet, maar opa en oma wilde graag dat ik mee uitzocht voor Marc. Het was gezellig en we hebben nog wat gedronken in de stad.

Donderdagmiddag werd ik gebeld door mijn nieuwe werkgever waar ik half december ga beginnen als huishoudelijke hulp bij particulieren. Ze hebben nu 3 vaste adressen voor me geregeld, dat komt neer op 8 uur per week. Hopelijk komen er nog meer adressen bij, ik zou graag wat meer werken, straks als Marc naar school moet zit ik anders toch maar alleen thuis.

 

Vrijdag

 

Vrijdag deden wij niet veel. Om 8 uur pas wakker worden, papa was al werken. Marc en ik keken in bed nog even tv. Na het ontbijt maakten we wel een lange wandeling in het park. Daar zagen wij vogels die wij nooit eerder zagen. Grote zwarte vogels, die zwommen en vlogen. Ze zwommen ook onder water en bleven zelfs een tijdje onder. Marc vond het erg leuk om te zien. Na het wandelen deed ik het huishouden en keek Marc een film. In de middag deden we boodschappen en namen een bouwplaat mee bij Lidl om je schoentje zelf te knutselen die je dan in de winkel kunt zetten. We knutselden de schoen nog niet, maar knutselden wel uiltjes (nou, ja mama deed het meeste).

WP_20151120_21_04_36_Pro

 

Zaterdag.

 

Zaterdagochtend stond Marc al om 6.45 uur aan ons bed. Gelukkig kreeg ik hem met reden: ‘het is midden in de nacht’ weer terug zijn bedje in. Ik weet denk ik wel waarom hij zo vroeg wakker was hoor, hij had zijn schoen gezet.

Om 9 uur was hij weer wakker en vond hij een mooi cadeau in zijn schoen: een doos met duplo-stenen, 80 stuks. Zo kon hij mooi aan het bouwen en dat deed hij ook. Samen met papa legde hij alle treinrails, het station, en een heel dorp met ziekenhuis en al. Hij heeft intussen enorm veel duplo en hij speelt er erg graag mee.

Fijn dat hij zich zo goed vermaakte, want het was een koude natte dag! We konden ons de hele dag binnen bezig houden.

 

Zondag.

Hadden we in eerste instantie geen plannen. Uiteindelijk kwamen wij tot ontdekking dat er een musical werd gespeeld van Sinterklaas ‘van lijstje tot pakje’. Erg leuk en Marc heeft genoten.

Er zat een mooie boodschap in het hele verhaal: Wat zwart is moet zwart blijven. Daar heb ik niks meer aan toe te voegen!

 

Hoe was jullie week?

 

 

 

Comments

comments

4 gedachten over “Onze week(47)

 1. Zo te zien heb je soms drukke dagen gehad. Leuk dat je Marc.. schoentje gezet hebt. Leuk voor de kinderen. Marc.. was blij met zijn cadeautje in zijn schoen. Hij was hele dag bezig geweest om te spelen. Wij hebben eigenlijk niks bijzonders gedaan. Wel drukke dagen gehad.
  Fijne week.

 2. Gezellig dat je veel met Marc hebt kunnen doen, juist op deze leeftijd lijkt het me fijn om veel tijd met hem door te brengen..

  Sinterklaas en de schoen zetten is toch altijd een spannende tijd voor kinderen, vooral als ze weten dat er ’s ochtends iets in de schoen zit..

  Fijn dat de castratie bij King resultaat heeft gehad en hij nu heerlijk speelt met andere honden..

  Ik wens je nog een fijne nieuwe week toe.

  Liefs Marianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *