Mama

Onze week

Onze week

Maandag deden we de weekboodschappen met opa en oma. Marc vindt dat echt een feest, eigenlijk alles wat met opa en oma gedaan wordt is een feest voor hem. Bij de Lidl hebben ze voortaan ook gesuikerde donuts bij de afgebakken broodjes dus Marc kreeg van mij zo eentje, wat een feest weer. Hij kon niet wachten tot we thuis waren zodat hij hem lekker kon verorberen.

Dinsdag hebben we ’s morgens een grote wandeling gemaakt met King en nog een aantal andere baasjes en honden uit de straat. Erg gezellig!

’s Middags ging Marc naar de peuterspeelzaal. Hij vindt dat tegenwoordig echt heel leuk en is totaal niet meer verlegen.

’s Avonds ging ik nog terug naar de peuterspeelzaal, een cadeau knutselen voor Sinterklaas, wat ze dan krijgen op de peuterspeelzaal.

Woensdagmiddag gingen we naar het gemeentehuis. Ik moest een ‘verklaring omtrent gedrag’ aanvragen voor mijn nieuwe werkgever. Dat kostte me 30,05. En ik krijg het helaas niet vergoedt van mijn werkgever.

Donderdag ging Marc ’s morgens naar de peuterspeelzaal en ’s middags gingen we knutselen, sint en piet met wc rolletjes. Ook hing ik de sint slingers op in huis.

WP_20151112_18_41_28_Pro

Vrijdag bakte ’s morgens een heerlijk krentenbrood, waar we met de lunch al heerlijk vanĀ gesmuld hebben. ’s Middags bakten we koekjes!

WP_20151113_13_54_26_Pro

En nu is het alweer weekend! Wat doen jullie dit weekend?

Wij kijken morgen naar de intocht van Sinterklaas in Meppel

en zondag gaan we naar de intocht van Sinterklaas.

Fijn weekend allemaal!

Comments

comments

Een gedachte over “Onze week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *