Mama

Onze week

 

Het was weer een week die zo om vloog!  Maandag kwam de monteur voor de wasmachine, droger en combimagnetron. Ja, alle drie mankeerden ze iets. Mijn wasmachine werd niet meer warm, dat was een onbekende tijd zo, het duurde even voordat ik het ontdekte, denk ik.. De droger gebruik ik al jaren niet, de trommel draait niet meer. En ik miste hem wel, maar het scheelt natuurlijk een hoop energie als je de was ophangt. Nu de monteur moest komen voor de magnetron, vond ik het ook wel makkelijk als de droger ook direct werd gemaakt. Voor de combimagnetron moest een nieuw onderdeel besteld worden. De hetelucht-functie werkte niet meer. Volgende week wordt hij gemaakt en kan ik weer gaan bakken! Marc en ik hebben er zin in!

wasserette

Dinsdag gingen Marc en ik samen met opa en oma naar Breda. We gingen met de trein. Marc is gek op treinen en natuurlijk erin reizen. We gingen lekker winkelen. Ik heb niet veel gekocht, een deken voor de bank en een krokodillenknuffel voor Marc. Mijn vader en moeder hebben wat kleding gekocht. We hebben lekker op een terras koffie gedronken, eind oktober en we zaten op een terras in de zon! Bij het station in Breda wordt gebouwd en konden we niet zomaar naar het centrum, we moesten een enorme trap op, een brug over en de trap weer af. En ook weer op de terugweg.

InstagramCapture_01446964-89c1-4dec-a641-cb09144007c7

Woensdag hebben wij thuis wat rondgehangen, ik heb gepoetst, we hebben 2 keer een flink stuk met King gewandeld en we hebben een beslissing genomen over King. Hij is, de laatste tijd vooral, erg dominant tegen andere reuen en omdat hij als hij uitgegroeid is zo’n 80 kilo kan wegen is hij best moeilijk uit te laten. We hebben besloten hem te laten castreren, Dat haalt de mannelijke hormonen weg uit zijn lijf, de kans dat hij nu wat rustiger wordt en minder attitude heeft is groot. We hopen dat hij dan ook weer beter om kan gaan met vreemde reuen. Volgende week woensdag is het zover. Ik vind het wel erg spannend. Hopelijk gaat alles goed met hem onder narcose!

InstagramCapture_887088be-f04e-4c23-81f7-e19552e0574b

Donderdag ging ik mijn contract tekenen. Ja, ik heb een baan! Het is werk als huishoudelijke hulp. Ik ga bij mensen thuis poetsen die het zelf niet meer kunnen. Het lijkt me niet het leukste werk, maar wel dankbaar, ik ga graag met mensen om en ben zorgzaam én het belangrijkste: met mijn cliënten kan ik afspreken hoe laat ik kom, dan kan ik mooi eerst Marc naar school brengen (als hij straks 4 is) en dat lijkt me dus erg goed te combineren. Ik heb een contract van 3 tot 15 uur en het is voor een half jaar.

Vrijdag zijn we eerst bij papa gaan kijken. Papa was in de buurt aan het werken en Marc vindt het prachtig papa even te helpen. Hij doet dan ook knielappen aan en gaat helpen met scheppen van zand en het leggen van tegels, haha.

Daarna zijn we even naar de Action geweest. Ik moest wat hebben, zoals badschuim, shampoo, boterhamzakken en vitamine d druppels. Ook kan ik het niet laten wat dingen voor in huis te kopen, het is zo leuk en goedkoop.

WP_20151030_15_43_44_Pro

Het plantje en de bak eromheen had ik al, de rest heb ik gisteren aangeschaft. Leuk he, Ik vind de kleurtjescombi zo mooi!

Ook nog deze:

WP_20151030_19_15_52_Pro

Tegen de kerst ga ik nog eens terug, voor leuke kerst spullen, ik vind het nu iets te vroeg en probeer te wachten tot na sinterklaas.

Dit was ons weekje!

Hebben jullie ook zo’n drukke gezellige week gehad?

Comments

comments

2 gedachten over “Onze week

 1. Droger kun je weinig ernergie zijn. Vooral a LABEL. Wat vervelend dat je toen wasmachine niet meer warm werd. Magnetron is ook stuk. Je hebt wel alles pech. Gelukkig word weer gemaakt. Marc.. is zeker gek op treinen. Wat leuk dat je wezen winkelen. King word nu ouder. Dan speelt hij de baas. Heel goed dat je laten castreren.
  Hopelijk helpt wel dan niet meer dominant meer is. Dat is wel weinig uren voor nieuwe baan. Schoonmaken moet je wel van houden. Je halfjaar contract. Daarna moet je weer afwachten dat ze jou aan neemt? Dan kan ook gebeuren. Action is voor mij lieveling winkel. Echt goedkoop daar. Je kan inderdaad leuke spulletjes kopen. Ik kom daar graag. Mooie spulletjes heb je gekocht. Yvonne. Echt sfeer in huis. Wij zijn ook gek op windlichtjes en kaarsen. Het staat altijd sávond aan. Heel gezellig!
  Alvast fijne week gewenst.
  Liefs Jacqueline & Ferry.

 2. Ja je hebt gelijk, tegenwoordig zijn er veel droger met A label.
  De mijne heeft energielabel c, dus niet echt zuinig.
  Zolang hij het nu weer doet, houden we deze maar even.
  Leuk he, bij de action kun je heel goed shoppen!
  Dank je wel voor je reactie en een fijne zondag!

  Liefs, Yvonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *