Mama

Onze week (48)

 

Brrr. een koude week. Echt winterweer, op de sneeuw na dan. Ik vind het niet erg hoor, hooguit even wennen. Ik slaap zo lekker als het koud is.

 

Maandag

Maandag moesten we de wekker zetten, we moesten om 9 uur in het ziekenhuis zijn. Ik vind het fijn om vroeg te zijn, dan lijkt het mij dat er nog het minste vertraging kan zijn, en dus waren we inderdaad bijna meteen aan de beurt. Marc heeft sinds ongeveer een half jaar een bril. Hij heeft plus 6. Best een behoorlijke sterkte. En om de 3 maanden moeten we voor controle naar de orthoptiste.  Alles zag er goed uit. Marc zijn brilglazen zijn goed en hij heeft geen lui oog :)

 

Dinsdag

Echt een koude gure dag met regen, dus wij maakten het binnen gezellig en bakten een brood en een pepernotencake. In de middag moest Marc naar de peuterspeelzaal, door de stromende regen :( .

De pepernotencake was trouwens overheerlijk en heel de huiskamer rook ook lekker! Yummie!

WP_20151124_17_19_27_Pro

Woensdag

Woensdag gingen Marc en ik eerst naar de bibliotheek. Wij gaan regelmatig en Marc vindt het altijd leuk. Eerst kijkt hij een wepboek op de computer, terwijl ik boeken zoek. Dan gaan we samen boekjes lezen en meestal ook een houten puzzel maken. Deze keer waren we wel 1 uur in de bieb, Marc wilde maar niet weg!

Daarna zijn we even naar de action geweest en intussen was het al half 1 en hadden we honger. De HEMA is vlakbij, dus zijn we daar lekker wat gaan eten. Gezellig!

WP_20151125_13_17_55_Pro

Die middag werd ik gebeld door mijn nieuwe werkgever of ik volgende week al wil beginnen met werken. Even slikken, maar geen probleem. Opa en oma passen op dus ik ga beginnen op donderdag met mijn eerste client, 4 uurtjes werken en vrijdag 2 uurtjes.

Ook werd ik gebeld door een ander bedrijf waar ik dinsdagavond online bij had gesolliciteerd. Daar heb ik vrijdag een gesprek. Hopelijk kan ik (Als ik word aangenomen) die uren combineren met mijn andere werk.

Donderdag

Donderdagochtend ging Marc naar de peuterspeelzaal en ik hield me bezig met het huishouden.

Tussendoor even een kop thee en het laatste stukje pepernotencake genomen en weer aan de poets.

In de middag gingen Marc en ik even winkelen en naar de kapper.

 

Vrijdag.

Vrijdag gebeurde er dit.

 

Zaterdag.

 

Zaterdag was een heerlijk lui dagje thuis. Marc en ik bakten een bananenbrood. Daarna gingen papa en Marc samen een Sinterklaas film kijken, De club van Sinterklaas en het pratende paard. Deze kregen we gratis van Telfort na de storing van vorige week. De andere 2 films zullen wij niet bekijken. Intussen kookte ik verse kippensoep, die we aten met stokbrood. Mmm, zo lekker!

 

Zondag.

Zondag was Marc al vroeg wakker. Ziek. Alles wat hij at kwam eruit. Hij heeft een halve dag op de bank gelegen nog wat geslapen en daarna was het plots weer over.

We maakten een wandeling met zijn allen in het park, lekker met die harde wind!

WP_20151129_10_14_26_Pro

 

 

 

 

Dit was onze week. Hoe is jullie week verlopen?

 

Comments

comments

10 gedachten over “Onze week (48)

  1. Gelukkig is goed gegaan met Marc.. zijn ogen. Zo om drie maanden controleren om te kijken of goed blijft. Het is zeker rot weer. Daar hou ik niet van. Pepernotencake heb mooi gemaakt. Heel leuk gedaan met amandelen bovenop gedaan. Mm..Jullie vermaken zich wel af en toe ga jullie lekker uit. Ik weeet wat vrijdag gebeurd is. Hadden daar ook moeten weten Yvonne. Ik vond al raar dat moest zo gaa. Het is zeker niet leuk voor je. Maar heel goed dat je los laat. Weer even afwachten. Maar ziet wel slecht uit. Of moet ander overnemen. Dat kan ook.Bananenbrood heb ik nooit van gehoord. Weer apart. Jullie bakken graag zo te zien. Leuk voor Marc..
    Ach jeetje Marcus werd gisteren ziek. Gelukkig is weer over gegaan.
    Fijne week.

  2. Ja Jacqueline, het is een rare situatie. ’s Morgens nog iemand aannemen en ’s middags horen dat het bedrijf waarschijnlijk over de kop gaat. Ik denk dat degene die mij het sollicitatiegesprek afnam dat ook wist. Ze zou me vandaag bellen met meer informatie. Ik ben dus benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *