Mama

Ons weekend

Wat een heerlijk weekend hebben we achter de rug. De temperatuur was goed, de zon kwam er af en toe door, fijn!

Zaterdagochtend hebben we tot half 9 geslapen, best fijn als je niet zo vroeg op hoeft te staan. We zijn eerst maar eens het park in geweest met King, onze hond. Het was er druk, King heeft lekker losgelopen en gespeeld. We kwamen ook nog een chihuahua tegen van 12 weken. De eigenaar heeft nu een Amerikaanse Stafford en twee Chihuahua’s, die gewoon tussen de andere (grotere) honden loslopen. Zo leuk, en het ging zo goed. King vond die kleine hondjes ook reuze-interessant.

WP_20151024_12_25_16_Pro

In de middag zijn we naar de stad gegaan en hebben we nieuwe schoenen gekocht voor onze zoon. Hij had ze echt nodig, hij liep op zijn zomerschoenen nog, die ik niet meer zo mooi vond. Nu heeft hij mooie stevige leren schoenen van Woeffies, dat zijn hele goede schoenen van Bristol. Ze zijn erg betaalbaar. En de neus heeft een verstevigde neus, dat kan geen kwaad bij onze zoon, die nogal ruw kan zijn tijdens het spelen buiten.

WP_20151026_09_06_38_Pro

In de avond wilden we eigenlijk graag samen met hem een leuke film kijken, maar hij was erg moe en een beetje lastig, dus hebben we hem op tijd in bed gelegd en hebben we met zijn tweetjes een leuke film gekeken. Ik heb er wel om moeten lachen!

Zondag mochten we natuurlijk een uurtje langer slapen, de klok ging een uur terug. Daar trekt onze peuter zich natuurlijk niks van aan. We waren om half 8 op. Weer een wandeling in het park en ’s middags op kraamvisite geweest bij vrienden in de buurt. Vooral onze zoon vond het erg leuk, zo’n baby, daar is hij dan ook erg lief voor, gaat zachtjes aaien en een kusje geven, echt zo schattig!

’s Avonds zijn we gaan eten bij een eetcafe in de buurt, erg lekker en gezellig. Marc ging om half 9 naar bed en papa en ik hebben weer een film gekeken. Grown ups 2, deze keer, echt de tranen over mijn gezicht van het lachen!

De nieuwe week is nu begonnen. Donderdag ga ik mijn contract tekenen bij een thuiszorgorganisatie. Ik ben heel blij dat ik best vlug weer een baan heb gevonden. Vanaf 1 augustus zit ik zonder werk. Vanaf 14 december ga ik beginnen. Van mij had het wel 2 weken later mogen zijn, maar ze hebben juist in de kerstvakantie extra mensen nodig. Nu eerst nog een week of 6 genieten thuis met mijn kleine boef!

¥

 

Comments

comments

4 gedachten over “Ons weekend

 1. King vind het kleine hondje wel leuk. Ik moest om lachen wat een verschil zeg. Leuke schoen heb je gekocht voor Marc…Wij kijken ook heel af en toe filmpje. Ferry heeft ploegendienst. Dan gaat het moeilijker. Wat gezellig dat uit eten geweest bent. Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Wat goed zo snel al Yvonne.
  Fijne week gewenst.
  Liefs Jacqueline & Ferry.

  1. Dank je wel voor de felicitatie Jacqueline, best snel he, ik ben wel blij dat ik geen jaren thuis zit, zoals je weleens hoort.
   Met ploegendiensten van Ferry ben jij dus regelmatig alleen in de avond. Dat is jammer!
   Wat een verschil he, die 2 honden. Gelukkig vindt King die kleine hondjes ook leuk.

   Liefs Yvonne

   1. Ferry heeft drie ploegendienst. Zoals deze week heeft nachtdienst. Dan moet hij heel vroeg weg. Volgende week heeft middagdienst. Daarna ochtenddienst. Hij doet al 38 jaar. Het best wel erg zwaar. Vooral ouder word. Schattig honden. Ja het gebeurt heel veel dat mensen jaren moeten wachten op baan. Of nooit. Echt drama voor de mensen die oud zijn. Dan komen niet aan de bak. Dan ben je te duur voor oude leeftijd. Jij hebt echt mazzel. Daar zijn jullie blij mee.
    Liefs Jacqueline & Ferry.

    1. Dat lijkt me ook zwaar! Je lichaam kan nooit aan een bepaald ritme wennen, omdat hij ook nachtdienst heeft is het extra zwaar. Hopelijk houdt Ferry het wel vol!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *