Beauty

Review: Nieuw bij Lidl: reiningingsmelk en tonic

Nieuw bij Lidl: reinigingsmelk en tonic

Bij Lidl kwam ik reinigingsmelk en tonic tegen, nieuw in het assortiment, voor maar 1,19 per stuk. Sinds kort gebruik ik reinigingsmelk en tonic om mijn gezicht schoon te maken en omdat ik een vast klant ben bij Lidl, leek het mij een goed idee om deze eens uit te proberen. Lekker low budget!

 

WP_20160429_22_22_40_Pro

De flesjes zijn lang en smal en zien er mooi uit. Er zit in beide 250 ml in.

De reinigingsmelk

De reinigingsmelk is een pompflacon, dat vind ik erg handig. De melk is niet te dun, hij blijft goed op mijn wattenschijfje zitten. De geur is vrij subtiel, een licht geurtje wat niet overheerst. Het maakt mijn gezicht goed schoon, het wattenschijfje wordt vies, dus dat betekent dat de melk mijn gezicht goed zuivert. Het voelt lekker zacht aan, niet vettig maar lekker fris. Mijn huid voelt niet trekkerig.

De tonic

Daarna gebruik ik de tonic. Deze zit in een handige flacon. Je doet het dopje open, daaronder zie je een soort zuignap, daar houdt je het wattenschijfje tegen aan en je drukt zachtjes op de zuignap, waarna er tonic omhoog komt op het wattenschijfje. Zo hoef ik dus beide flesjes niet vast te pakken.

De tonic prikt heel lichtjes, ondanks dat er geen alcohol in zit. De tonic verfrist mijn gezicht wel goed en mijn huid voelt niet trekkerig of uitgedroogd aan. Mijn wattenschijfje wordt nog wel een beetje vies, er zat toch nog wat make up op mijn gezicht blijkbaar.

Deze 2 producten zou ik gerust nog een keer kopen, mij bevallen ze erg goed. Vooral dat het een pompje is vind ik fijn bij de reinigingsmelk en de flacon van de tonic hoef ik ook niet vast te pakken, zo komt er niet teveel uit en mors ik niet.

Welke producten gebruik jij voor je gezicht?

En zou je deze van Lidl ook gaan proberen?

Comments

comments

8 gedachten over “Review: Nieuw bij Lidl: reiningingsmelk en tonic

 1. Klinkt goed. Echt heel erg, maar stiekem steek ik liever m’n geld in leuke make up en inderdaad wat goedkopere reinigingsmiddel hihi. Gelukkig heb ik nog de wat duurdere reinigingsmelk staan die ik van moederlief cadeau heb gehad. Die kent haar dochter natuurlijk maar al te goed.

  1. Maakt de duurdere je huid beter zuiver? Dat vraag ik me weleens af. Zelf geef ik ook meer geld uit aan make up. Met een goedkopere make up merk ik weleens dat het slecht blijft zitten, terwijl een goedkope reiniger ook prima kan werken.

 2. Dat pompje vind ik inderdaad ook wel heel erg handig en fijn. Ik heb dat zelf ook bij andere producten en het blijft gewoon handig. Deze producten klinken goed, ik ben benieuwd!

 3. Dat is toch geen geld want de flacons zien er ook nog mooi uit

  Zelf gebruik ik geen reinigingsmelk omdat ik ook geen make-up gebruik, lippenstift gebruik ik wel

  Tonic gebruik ik af en toe omdat ik het wel verfrissend vind…

  Fijne dag morgen Yvonne

  Liefs Marianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *