Lifestyle

Netflix favorieten

Netflix favorieten

 

Netflix. Sinds dat wij Netflix hebben kijk ik weer regelmatiger televisie. Vooral samen met mijn vriend een film kijken vind ik echt heel fijn. Samen op de bank, kaarsjes aan, lekker wat te drinken en te knabbelen erbij, onder een dekentje en dan een leuke comedy kijken.

 

Films die ik laatst heb gezien:

Old dogs: Heel erg grappig, dat de tranen over mijn wangen liepen. Een echte leuke comedy die niet flauw is, met John Travolty en Robin Williams.

Yes man: Jim Carrey is echt heel leuk in deze film. Alle films van Jim Carrey vind ik leuk, maar die heb ik allemaal al eindeloos gezien. Deze niet. Hij is leuk, niet flauw en er zit ook nog een verhaal in waarbij hij verliefd wordt op een heel aparte meid. Dat maakt de film echt een aanrader.

Frozen: Hij staat er niet meer op, maar wat heb ik deze Disneyfilm vaak gezien, samen met Marc. Samen met Marc films kijken is ook echt leuk, omdat hij juist weer net iets anders ziet als ik. Het verhaal volgt hij niet, maar zijn commentaar erbij is altijd vermakelijk.

 

Series:

Orange is the new black: Meer uitleg nodig? Nee, toch? In juni zal seizoen 4 te zien zijn. Ik kan niet wachten!

You better call Saul: Over een advocaat die eigenlijk best wel crimineel is en niet zo heel erg populair. Erg grappig hoe dit uitpakt.

How I met your mother: Leuk, de zoektocht van Ted naar de perfecte vriendin. Er gebeurd echt van alles, samen met zijn toffe vrienden. Erg vermakelijk, vooral als ik te moe ben om echt een film te volgen.

 

Wat vindt jij goede films en series op Netflix? Misschien heb jij nog een goede tips voor ons?

Mocht je overwegen een abonnement te nemen, je kunt het altijd één maand uitproberen en dat kost niks :)

 

 

Comments

comments

7 gedachten over “Netflix favorieten

 1. Helaas hebben wij afgelopen gisteren opgezegd. Kijk wij hebben film net van Ziggo. En wij hebben ook tijdelijk andere aangevraagd voor proef. Eerst bekijken of het is. Wij kijken ook af en toe naar de film. Lekker ontspannen. Op de tv is vaak herhalingen. Daarom kijk af en toe naar de film. Maar het kan niet altijd bij ons. Vanwege Ferry zijn ploegendienst.

  OT:Wat lief van je berichtje bij ons. Zeker wij zijn blij mee.

  Fijne dag gewenst.

 2. Ik ben misschien één van de weinigen die geen Netflix heeft 😉 Heb ook geen idee welke serie je er allemaal kunt bekijken, maar zelf volg ik vanaf ’t begin al de serie ‘Grey’s Anatomy’. Erg leuk! En de film ‘Frozen’ is hier ook heel vaak gekeken door m’n nichtjes en neefje, net zoals ‘Rapunzel’. Sinds kort heb ik ook de dvd ‘The good dinosaur’, ook een ontzettende leuke, maar ook ontroerende tekenfilm!

  1. Die willen wij ook nog graag zien, the good dinosaur. Op netflix zijn de films helaas iets ouder, dus we zullen nog even moeten wachten. Jij bent een echte boekenwurm, en het is eigenlijk ook beter dan tv kijken.

  1. Wij kijken er veel naar, omdat er op televisie zoveel reclame is en zo vaak. Je kunt er erg veel leuke films en series kijken wanneer je maar wilt. Als je veel tv kijkt, is het leuk. je kunt een maand proberen.. :)

 3. Allemaal leuke series! Al vond ik, You better call Saul wat tegenvallen. Wat betreft goede films, dat moet ik echt aan mijn man vragen. Hij heeft er kijk op en ik vergeet de titel alleen al. Meestal zeg ik halverwege de film dat ik het al heb gezien. Tot ergernis van mijn man, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *