Lifestyle

Netflix favorieten

Netflix. Sinds dat wij Netflix hebben kijk ik weer regelmatiger televisie. Vooral samen met mijn vriend een film kijken vind ik echt heel fijn. Samen op de bank, kaarsjes aan, lekker wat te drinken en te knabbelen erbij, onder een dekentje en dan een leuke comedy kijken.

Films die ik laatst heb gezien:

Old dogs: Heel erg grappig, dat de tranen over mijn wangen liepen. Een echte leuke comedy die niet flauw is, met John Travolty en Robin Williams.

Yes man: Jim Carrey is echt heel leuk in deze film. Alle films van Jim Carrey vind ik leuk, maar die heb ik allemaal al eindeloos gezien. Deze niet. Hij is leuk, niet flauw en er zit ook nog een verhaal in waarbij hij verliefd wordt op een heel aparte meid. Dat maakt de film echt een aanrader.

Frozen: Hij staat er niet meer op, maar wat heb ik deze Disneyfilm vaak gezien, samen met Marc. Samen met Marc films kijken is ook echt leuk, omdat hij juist weer net iets anders ziet als ik. Het verhaal volgt hij niet, maar zijn commentaar erbij is altijd vermakelijk.

Series:

Orange is the new black: Meer uitleg nodig? Nee, toch? In juni zal seizoen 4 te zien zijn. Ik kan niet wachten!

You better call Saul: Over een advocaat die eigenlijk best wel crimineel is en niet zo heel erg populair. Erg grappig hoe dit uitpakt.

How I met your mother: Leuk, de zoektocht van Ted naar de perfecte vriendin. Er gebeurd echt van alles, samen met zijn toffe vrienden. Erg vermakelijk, vooral als ik te moe ben om echt een film te volgen.

Wat vindt jij goede films en series op Netflix? Misschien heb jij nog een goede tips voor ons?

Mocht je overwegen een abonnement te nemen, je kunt het altijd één maand uitproberen en dat kost niks

 

Leave a Reply