Lifestyle

Nationale tuindagen 2016

Nationale tuindagen 2016

Deze week (11 t/m 19 juni) zijn het nationale tuindagen. Een week waarin de tuin centraal staat en er heel veel evenementen rondom tuinen georganiseerd worden.

Wij waren afgelopen zaterdag in tuincentrum Intratuin en die dag kreeg men bij inlevering van een stoeptegel een plant cadeau. Leuk! Ik wist het toen nog niet, het verklaart wel waarom er mensen rondliepen met een tegel in hun winkelwagen :).

 

Wij kregen wel een zakje met zaadjes voor bloemen die vlinders en bijen zullen aantrekken. We hebben ze bij thuiskomst direct ingezaaid. Nu water geven en wachten totdat er iets uit gaat komen. Marc kreeg ook een petje cadeau waar hij uiteraard erg blij mee was.

WP_20160611_13_50_54_Pro

Evenementen.

Omdat het nationale tuinweek is zijn er heel veel evenementen.

Op deze site kun je deze allemaal terugvinden.

Er zijn in heel veel plaatsen open tuinen te bewonderen. Er is een fietspuzzeltocht in Heerhugowaard, kinder(ruil)markt bij kinderboerderij Veenweide in Soest, je kunt leren bloembinden, meedoen met bomen planten. Echt genoeg te doen.

Als het weer ook een beetje wil is het natuurlijk heel leuk om een van deze evenementen te bezoeken.

Ben jij ook gek op buiten zijn in je eigen tuin? Ga jij ook een van deze evenementen bezoeken? Laat het me weten in de comments :).

Comments

comments

4 gedachten over “Nationale tuindagen 2016

  1. Ik had al gehoord dat nationale tuinweek op- de tv. Wat leuk dat je toen zaadjes heeft gekregen van tuincentrum. Laten maar hopen dat gaat groeien. Vast wel.Wat leuk dat Marc.. zijn petje kreeg. Succes ermee met zaadjes. Helaas heb ik geen tuin.
    Fijne dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *