Persoonlijk

30 Day Blog Challenge NL: Naam van mijn blog

30 Day Blog Challenge NL:

Naam van mijn blog

Op de site van Hare Maristeit kwam ik een leuke challenge tegen: de 30 Day Blog Challenge. 30 Dagen bloggen, in een volgorde en snelheid die je zelf bepaald, over de leuke onderwerpen, die Hare Maristeit heeft bedacht.

Juist omdat het vakantie is zal ik deze challenge niet in 30 dagen doen, maar zal ik er wat langer over doen. De onderwerpen vind ik erg leuk en dat is de reden waarom ik mee doe.

Dit zijn de onderwerpen:

30-Day-Blog-Challenge-NL-1

Het eerste onderwerp ‘Naam van mijn blog’. Leuk om te vertellen, wie het nog niet gelezen had op mijn ‘over mij’ pagina. Mamaschatje, zo noemde mijn zoon mij. Dat vond ik zo lief en leuk. Omdat ik in oktober 2015 besloot over te gaan op een eigen domein, leek het mij ook fijn een nieuwe blognaam te bedenken. Een naam waaraan je kunt zien waar het grootste deel van mijn blog overgaat: over mama zijn.

Op dat moment kwam mijn zoontje naar me toe om even te kroelen en zei ik: ‘Ben je mama’s schatje?’ ‘Ja, zei hij mamaschatje, ik vind je lief!’ Toen bedacht ik me dat mamaschatje eigenlijk wel een leuke naam was voor mijn spiksplinternieuw blog! Zo is de naam van mijn blog ontstaan.

Comments

comments

12 gedachten over “30 Day Blog Challenge NL: Naam van mijn blog

  1. Wat leuk om zo het ontstaan van de naam te lezen. En super lief van je zoontje zeg! Echt zo’n smelt momentje.

    Succes met de rest van de onderwerpen, ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *