Lifestyle

Mini shoplog Prénatal

WP_20160805_11_26_03_ProMini shoplog Prénatal

 

 

Mijn zoon is 4 jaar en kan op  het nippertje nog kleding van Prénatal aan. Ik ben gek op de kleding van deze winkel, ze zijn leuk en origineel. De kleding gaat tot maatje 104 en mocht Marc nu nog goed in maat 104 passen qua broeken dan. Bovenkleding heeft hij maat 110/116 van nodig, maar als ik in die maat broeken aan zou doen bij hem, dan zwemt hij erin.

Ik had laatst al 3 lange broeken gekocht bij H&M, maar een kleuter die buiten speelt kan wel elke dag een schone broek aan. Tenminste: soms trek ik hem wel 2 dagen dezelfde broek aan, maar dat ligt maar net aan hoe schoon hij nog is of wat voor vlek het is.

Zodoende sta ik toch wel regelmatig voor zijn kast dat ik echt even moet zoeken naar een broek. Omdat het nou niet echt wil met het zomerse weer zijn lange broeken toch wel het fijnste om te dragen nu. De grote stapel korte broeken is intussen naar achteren geschoven… Ook heeft hij veel kapotte spijkerbroeken, een scheur bij de knie of soms erger. Hij weigert ze tegenwoordig nog aan te doen. Dat krijg je op een gegeven moment hè, een kleuter met zijn eigen mening. En dat mag van mij ( tot een bepaalde hoogte).

Vandaag was dus weer zo’n dag, ik had nog weinig in de kast liggen en dus ging ik maar eens even lang de Prénatal. De jeans daar zijn ook zo leuk! En nog in de sale ook! Zo had ik dus 3 broeken voor maar 23,00 :).

Kijk je mee wat ik kocht?

 

Een stoere jeans:

WP_20160805_11_25_38_Pro

Een jogger:

WP_20160805_11_25_04_Pro

Een katoenen broek, waarvan je de pijpen kunt vast maken op de kuiten.

WP_20160805_11_24_21_Pro

Zoals je ziet ben ik goed geslaagd. De broeken zijn alledrie blauw, maar laatst kocht ik bij H&M helemaal andere kleurtjes, dus de variatie in zijn kledingkast is helemaal naar mijn zin.

 

Wat vindt je van mijn aankopen? Koop jij graag kleding bij Prénatal?

 

 

Comments

comments

5 gedachten over “Mini shoplog Prénatal

  1. Prachtig kleding heb je gekocht voor Marc.. Wat fijn dat winkeltje goed pasten. Dat is ook belangrijk. Vaak zijn broeken wat langer. Deze zaak is goed. Dat is zeker goedkoop Yvonne. Drie broeken kost maar 23 euro’s. Jullie zijn weer geslaagd met kopen.

    1. Dit zal wel de laatste keer zijn dat ik daar kon kopen, omdat ze tot maat 104 hebben. Volgende keer zal ik een grotere maat moeten hebben voor onze Marc.

  2. Mooie broeken en als je slaagt wanneer het in de uitverkoop is dan is het nog leuker!
    Ik koop eigenlijk nooit kleding bij Prenatal. Toevallig laatst daar een blouse gekocht voor Deon, omdat ik cadeaubon had gekregen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *