Lifestyle

Shoppen: Mijn musthaves voor het voorjaar van H&M

musthaves

Mijn musthaves voor het voorjaar van H&M

 

Hier een echte H&M fan, vooral voor mijzelf en ook voor onze zoon shoppen we steeds vaker bij H&M. Daarom laat ik je zien wat onze musthaves zijn, binnenkort wordt het warmer en hebben we wat nieuws nodig, dus het kan geen kwaad alvast wat rond te kijken :)

hmprod4VG0E6UI  hmprodK16R5X85

 

Jeans, ik ben er gek op! Vooral de skinny jeans is nog steeds echt mijn favoriet. Nu de tailles weer wat hoger zitten, vind ik het helemaal fijn om een jeans te dragen. Een blauwe koop ik sowieso ieder seizoen wel een nieuwe, ik draag ze wel totdat ze uit elkaar vallen van ellende 😉

Een witte broek vind ik ook onmisbaar in het voorjaar, ik vind het echt zomers staan eigenlijk, en ik word er blij van :) Bij de witte broek staat hier op de foto trouwens ook een heel gave top. Van kant, met deels voering, zo hoef je er geen topje onder te dragen, wat ik vaak te warm vind.

hmprod8SBSS4ZI hmprodGKY6I8IF

De groene cargo vind ik erg mooi, hij staat stoer en is goed te combineren. Nu heb ik er ook al een en hij zit zo lekker!

Het topje op de foto hierboven vind ik erg mooi, de schouders zijn niet helemaal bloot, maar deels. Dat vind ik fijn, kan ik er toch een gewone beha onder dragen, omdat me dat gewoon het beste zit.

hmprod7G6F2I3C

Als het erg warm word vind ik jurkjes fijn. Jaren lang bedekte ik mijn benen, omdat ze zo wit zijn :(

Vorig jaar was ik het beu, ik had het zo warm en besloot maar eens een paar jurkjes aan te schaffen. Wat is dat prettig met warm weer, al had ik nog steeds witte benen (en ik schaamde me er nog steeds voor) het is een stukje koeler dan een lange broek of rok.

naamloos tapered jeans

Voor onze zoon koop ik graag kleren. De T-shirts met cartoons zijn echt favoriet, ook bij hem. De Minions zijn nog steeds erg leuk en daarom zou ik gerust deze shirts voor hem kopen. Er kan een korte of lange broek onder en klaar is onze stoere jongen. Spijkerbroeken vind ik hem ook erg leuk staan, met leuke sneakers eronder zit hij er zo leuk uit.

 

Wat zijn jouw favorieten voor het voorjaar? Ben je ook een fan van H&M?

Comments

comments

10 gedachten over “Shoppen: Mijn musthaves voor het voorjaar van H&M

 1. Je bent zo oud als je je voelt hoor, dus zal vast wel mee vallen.
  Maar wel jammer dat je er niet meer kan slagen. Waar ga je nu winkelen dan?

 2. Leuke mode van H&M, wat je zegt, de witte broek met kanten top is wel heel leuk, zo’n witte kanten top vind ik ook altijd heel leuk staan op een blauwe spijkerbroek

  Zelf koop ik vaak bij C&A, slaag daar haast altijd…

  Voor morgen een fijne tweede Paasdag Yvonne.

  Liefs Marianne

 3. Ik vind H&M zeker leuk wat betreft de Kinder kleding. Voor de volwassenen zag ik dit jaar nog niet iets wat mee aansprak. Ik koop daar wel graag mijn basics.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *