Lifestyle

Mijn favoriete films allertijden

 

 

Mijn favoriete films allertijden

 

Heerlijk vind ik het, als onze zoon in bed ligt, lekker samen met mijn vriend op de bank een film kijken. Dit doen wij dan ook meerdere keren per week. Echt een moment van ons samen. Na een drukke werkdag vind ik het prettig om een film te kijken die niet te moeilijk in elkaar zit, een comedy of romantische comedy. Mijn vriend is vooral gek op actie en thriller. Meestal kijken we samen een comedy, misdaad of thriller.

 

De films die ik het meeste bekeken heb zijn de volgende:

Flashdance

De film gaat over een meisje van 18 jaar, Alex Owens, die heel graag ballerina wil worden. Overdag werkt ze als lasser en ’s avonds werkt ze als danseres in een bar. Ze zou graag toegelaten willen worden op de dansacademie maar heeft angst om auditie te doen. Uiteindelijk leert ze een man kennen die haar overtuigt om de auditie ook echt te gaan doen. Dit gaat niet zonder tegenslagen.

Gewoon een fijne film om naar te kijken, vooral als je van dansen houdt!

 

True romance

De film gaat over Clarence die in een stripwinkel werkt, die verliefd wordt op een callgirl. Ze heet Alabama. Wanneer Clarence naar haar pooier gaat om aan te kondigen dat Alabama uit het vak stapt, loopt de boel volledig uit de hand. Clarence vermoordt de pooier en neemt een koffer mee Zonder het te weten een koffer vol drugs in plaats van Alabama’s kleren.  Hij verliest zijn rijbewijs daar. Het gevolg is dat de maffia achter het verliefde stel aan komt. Clarence en Alabama rijden  naar een andere staat om de drugs te verkopen.

 

Pulp fiction

Een film die je gezien moet hebben. Een misdaadfilm van Quentin Tarantino, die bestaat uit 4 verschillende verhalen die op een gegeven moment met elkaar in aanraking komen. In de film spelen onder andere Bruce Willis, Samuel L Jackson, John Travolta en Uma Thurman. Echt een superfilm!

The sweetest thing

Cameron Diaz geniet van het leven als vrijgezel en is niet op zoek naar haar Mister Right, maar naar Mister Right Now, totdat ze Peter ontmoet. Ze kan hem niet uit haar hoofd zetten en gaat hem achterna, totdat blijkt dat hij gaat trouwen. Uiteindelijk gaat dit niet door en komen ze toch bij elkaar.

Dit is een romantische comedy, maar wel een echte vrouwenfilm.

From dusk till dawn

Best een harde en grove film, maar toch vind ik hem leuk. In deze film nemen 2 criminelen een vader met zoon en dochter mee als gijzelaars en komen ze terecht in een nachtclub vol vampieren, hier moeten ze zien te overleven. In deze film speelt George Clooney een rol en hij ziet er erg goed uit!

 

 

 

Dit zijn mijn favoriete films. Zit er een film bij die je nog niet gezien hebt?

Welke films vindt jij echt de moeite waard?

 

 

 

 

Comments

comments

3 gedachten over “Mijn favoriete films allertijden

  1. Haha, ik ken geen van de films. Wel van gehoord, maar nog nooit gezien 😉
    Zelf vind ik dansfilms altijd mooi, zoals ‘Save the last dance’. ‘Freedom Writers’ heb ik al een paar keer gezien, prachtige film! En de films met Sandra Bullock vind ik ook altijd erg leuk, zoals ‘While you were sleeping’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *