Lifestyle

Mijn nieuwe doel van deze maand: Meer boeken lezen #Boektober

book-1112467_960_720

Meer boeken lezen #Boektober

Vorig jaar al las ik op verschillende social media en op de site van initiatiefneemster Dagmar over #Boektober.

Wat dit is? Een uitdaging bedacht dus door Dagmar Valerie om meer boeken te gaan lezen dan je nu doet. Het leek me heel leuk om mee te doen, alleen kwam het er niet van, omdat ik mezelf de tijd er niet voor gunde.  Dit jaar gaat in oktober weer deze leuke reading challenge van start en mij lijkt het een leuke uitdaging om het nu wel eens te proberen. Omdat ik van lezen houd, maar er slecht aan toe kom.

Wil je ook meedoen?

Je kunt de facebookpagina gaan volgen en jezelf uitdagen om meer te gaan lezen dan je nu doet.

Ik heb veel boeken liggen, chicklits voornamelijk, maar ook  thrillers. Ik daag mezelf uit om 4 boeken te gaan lezen in oktober. Zal dit me gaan lukken? Ik hoop het wel. Lezen vind ik heerlijk, lekker ontspannen op de bank onder een dekentje, kop thee binnen handbereik en verder niks om me heen. Dat zie ik al helemaal voor me. Toch is het in werkelijkheid vaak anders hier. Als zoonlief erbij is lukt lezen sowieso niet. Hij kletst de oren van mijn kop af (goh, van wie zou hij dat nou hebben?) In de avond vind ik lezen het fijnste, vooral voor het slapen gaan.

Waarom ik niet altijd aan lezen toekom?

De reden dat  ik niet veel lees, terwijl ik dat best wel wil, is puur tijdgebrek. In de avond kan ik het beste lezen, als zoonloef in bed ligt dus. Toch zijn er dan nog zoveel dingen die ik ook wil doen. Hond uitlaten, huis opruimen, films kijken, breien, bloggen. Ik heb gewoon zwaar tijdgebrek voor alles wat ik graag zou willen doen.

Komende maand ga ik beginnen met meer boeken lezen

Ik moet dus keuzes maken. En ik besluit om deze maand meer te gaan lezen. Ben je benieuwd of het mij gaat lukken? Houdt je zelf van lezen en ga je ook mee doen met #Boektober?

 

Dit zijn de boeken die ik wil gaan lezen:

20161001_084825

 

 

 

Comments

comments

7 gedachten over “Mijn nieuwe doel van deze maand: Meer boeken lezen #Boektober

  1. Bij mij speelt tijdgebrek ook een grote rol. En een bepaald gevoel van onrust. Als ik dan eindelijk zit, schieten me allerlei dingen te binnen die ik nog ‘even’ moet doen.

    Wat dat betreft moet ik het eigenlijk minimaal 20 minuten volhouden en dan kan ik beter blijven zitten.

    Succes met de uitdaging!

    1. Dank je wel! Ja dat gevoel ken ik helemaal, ik kan bijna nooit echt de rust vinden om echt een tijdje te zitten lezen. Gisterenavond heb ik dat trouwens wel gedaan, ik las al de helft van het boek ‘Blauw water’. Spannend boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *