Lifestyle

#Mama Challenge 2016: Gepikt van Pinterest

#Mama Challenge 2016:

Ook thuis kun je leuke dingen doen in de vakantie. Een staycation is zelfs net zo leuk als weg gaan, vinden wij! Wij hebben een heleboel leuke ideeën om ons te gaan vermaken deze vakantie en daarom doen wij mee met de #Mama Challenge 2016.

Marc is niet zo’n knutselaar, maar soms heb ik geluk en vindt hij iets heel erg leuk om te doen.

Op Pinterest zagen wij een van boetseerklei gemaakte vis, die bewerkt was met pailletjes, nou die wilde Marc wel graag maken! Dus ging ik naar de Action en haalde ik een stuk boetseerklei, deze wordt hard als hij opdroogt. Ik had nog knopen in huis, allemaal blauw en groene, verschillende soorten en maten, en deze leken mij eigenlijk net zo leuk om te gebruiken om onze vissen te versieren.

#Mama Challenge 2016

Om Marc te helpen heb ik de vis gemaakt en Marc ging aan de slag met de knoopjes. Hij steekt ze schuin in de klei zoals kieuwen van een vis. Mama deed ook mee, dus we hadden het heel gezellig samen. Met een wiebeloogje maakten we de vissen af.

#Mama Challenge 2016

Wanneer we klaar waren met het versieren van de vissen maakte ik er een gaatje in voor het koordje. Eerst hebben we de vissen een aantal dagen laten drogen en nu hangen ze mooi aan de muur.

Marc is trots op zijn werkje.

#Mama Challenge 2016

Comments

comments

7 gedachten over “#Mama Challenge 2016: Gepikt van Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *