Mama·Persoonlijk

Lichtjestocht, werken en spierpijn.

 

Onze week, die wat anders was als de weken hiervoor. Ik moest weer gaan werken! Helemaal niet erg, ik moest even wat plannen, met oppas en wanneer ik mijn eigen huishouden ging doen.

 

Maandag:

Maandag nog een vrije dag, Marc was ziek en lag op de bank. Hij heeft koorts en is moe. Slaapt de halve middag en intussen geef ik het huis een goede beurt. Dat wil zeggen: zolder en slaapkamers stoffen en stofzuigen. Slaapkamers dweilen. Beneden stoffen, poetsen, stofzuigen en dweilen, de badkamer en toilet poetsen en 3 wassen opgehangen.

 

Dinsdag:

Marc is weer opgeknapt, dat gaat gelukkig meestal snel bij kinderen. Ik breng hem naar opa en oma en ga ’s middags werken. Mijn werk is huishoudelijke werk verrichten bij particulieren, mensen die het zelf niet meer kunnen. Het was apart, de eerste keer bij iemand binnen te komen. Ze schonk eerst thee in en we kletsten wat. Daarna deed ik haar huis en vroeg me echt af hoe ik de 3 uur vol moest maken.

 

Woensdag:

Vrije dag en Marc en ik gingen naar de bieb. Dat vindt hij erg leuk. Hij vermaakt zich daar gerust een uur. Erna gaan we even de stad in,  waar ik niet slaag voor pantoffels voor Marc.

 

Donderdag:

2 Adressen om te werken. Marc is bij opa en oma en ik ga eerst van 9 tot 12 naar het ene adres. Dat ging goed en beviel wel. ’s Middags nog een adres wat iets zwaarder was. Alles gestofzuigd, ook zolder en boven. ’s Avonds heb ik spierpijn en lig op de bank. Kom niet meer overeind alleen om naar bed te gaan.

 

Vrijdag:

Weer 2 adressen, eerst Marc weggebracht. Die heeft een leuke dag gehad met opa en oma. Met de bus naar de stad, met de fiets met opa nog naar het station om naar de treinen te kijken. Daar is Marc gek op!

 

Zaterdag:

Samen met mijn vriend het huishouden gedaan. En Marc zijn nieuwe brilglaasje is eindelijk klaar, dus we halen zijn bril op :) Vond ik het eerst niet leuk dat hij een bril moest dragen, mistte ik hem toch nu hij zonder bril liep de hele week. Met is beter, het staat hem goed :)

 

Zondag:

Lekker laat wakker en we gaan knutselen! We knutselden kerstversieringen.

 

WP_20151220_16_34_10_ProWP_20151220_16_34_42_ProWP_20151220_16_35_00_Pro

 

We maakten ook nog een boswandeling met King.

 

WP_20151220_15_24_07_ProWP_20151220_15_34_27_Pro

 

Heb jij ook een fijne week gehad?

 

Comments

comments

2 gedachten over “Lichtjestocht, werken en spierpijn.

  1. Wat naar dat Marc ziek is geweest. Gelukkig is gauw over. Je had pijntjes aan spieren. Het is ook logisch. Je bent aantal maanden werkeloos geweest. Werken is even wennen voor je.
    Leuk idee van je kerstballen en hartje. Wat heb je mooi gemaakt. Ik vind kleuren prachtig om te zien. Je hond King prachtig prachtig uit. Lekker wandeling heb je ook gedaan. Marc heeft ook nieuwe bril. Dat vond hij niet leuk. Het moet ook even wennen voor Marc.

    Fijne dag.
    Lieve groetjes Jacqueline & Ferry.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *