Lifestyle·Bloggen

Leukste artikelen die ik las #2

Leukste artikelen die ik las #2

kaboompics.com_Rhipsalis plant on wooden desk

 

De laatste weken heb ik weer veel leuke artikelen gelezen. De leukste artikelen die ik las, deel ik graag met jullie. Vooral in mijn vakantie had ik lekker veel tijd  om blogs te lezen, nu ik weer aan het werken ben iets minder, maar ik probeer er altijd tijd voor te maken.

Wat ik echt een leuk stukje vond wat echt met humor is geschreven is dit artikel van Gwen: het drama wat een kapotte telefoon heet. Wat erg maar ik kan me helemaal voorstellen dat het zo erg is als je telefoon kapot is. Een aantal jaar geleden hadden we niet eens een smartphone. Eigenlijk zet dit artikel me wel aan het denken. Wat deden we toen als we moesten wachten op de bus? Of als er niks op tv was? Nu zit iedereen, echt iedereen, bijna de hele dag met zijn telefoon in de handen. Zelfs op de fiets wordt ik weleens bijna ondersteboven gereden omdat men alleen maar met de telefoon bezig is. Op de fiets en tijdens het wandelen met de hond ben ik meestal niet met mijn telefoon bezig, maar verder ben ik er ook schuldig aan. Dus ook ik zou niet weten wat ik zonder kan.

Romy vertelt over gênante momenten op het werk. Ik heb smakelijk moeten lachen om haar artikel, ik kan me wel voorstellen dat het gênant was. Ze vertelt het op zo’n leuke manier dat ik er wel mee moest lachen. Sorry Romy, hopelijk gingen de dagen erna stukken beter :).

De scholen zijn hier in het zuiden ook weer begonnen en wie kent het dan niet: de stress van de ochtend.  Linda vertelt hoe zij ervoor gaat zorgen dat zij geen stress meer heeft in de ochtend. Ik hoop dat het gaat lukken Linda. Hier zullen veel moeders tegenaan lopen, ik heb er zelf eigenlijk niet zoveel last van. Alles loopt altijd op rolletjes hier. Wel leg ik altijd kleren klaar en doen we elke ochtend alles op dezelfde volgorde. Zo gaat het hier goed. We hebben er wel anderhalf uur voor nodig, maar dan gaan we zonder stress en haast de deur uit.

Nicole vertelt op haar site over huishoudelijk klusjes die je gerust over kunt slaan. Ho eens even, dat wilde ik wel graag weten. Het huishouden is een dagelijks terugkerende fenomeen en mocht het wat minder kunnen, dan graag! Zo kun je misschien wat tijd overhouden om leuke dingen te doen.

 

Dit waren weer een paar van de leukste blogs die ik afgelopen weken heb gelezen. Heb jij ook mooie blogartikelen voorbij zien komen deel ze dan bij de comments.

 

 

 

Comments

comments

10 gedachten over “Leukste artikelen die ik las #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *