Lifestyle

Leukste artikelen die ik las #1

o_1aop5lchi1fgkg6jejq1spm1sfm7_new

Leukste artikelen die ik las #1

 

Bij Beineffable zag ik dat Sheila en Puck soms een aantal artikelen delen die zij leuk of interessant vonden van afgelopen tijd. Daardoor heb ik weer wat extra lezers mogen ontvangen. Bedankt daarvoor Sheila en Puck!

Omdat ik dit een erg goed initiatief vind, leek het mij erg leuk om dit ook eens te doen. Ik lees veel verschillende blogs en het lijkt me een leuk idee om deze met mijn lezers te delen. Een beetje extra reclame kan nooit  kwaad, voor mij niet en zo ook voor andere bloggers, lijkt me dat altijd fijn.

Lees je mee?

Ik ben een hondenliefhebber en schrijf ook weleens iets over onze hond en daarom vind ik het erg tof om ook over andere honden te lezen. Zo las ik de blog van Anita over haar hond Louie, klik. Echt een super schattige hond om te zien en wat is hij fotogeniek! Als je hond graag stil zit voor een foto heb je veel geluk. Die van mij kan dat bijna  niet hoor, haha, alleen met een koekje kan ik hem soms weleens stil laten zitten, als ik veel geluk heb. Louie kan het beter.

Ook zag ik dat Candy, de hond van de schrijfster van Simplethoughts, dol is op vegetarische spinaziekoekjes, speciaal voor honden. Daar had ik nog nooit van gehoord en ik ben best benieuwd wat mijn hond van zoiets zo vinden. Al ga ik er vanuit dat hij ze wel lust, hij lust alles namelijk. Candy laat duidelijk zien dat zij er gek op is, op de spinaziekoekjes, dat zie je hier.

Ik maakte afgelopen week  kennis met Puk, ik kende deze blog nog niet, kwam er op via het #blogfeestje en vond het meteen erg leuk om te zien dat er schattige foto’s op staan van deze pup. Wel heel verdrietig dat ze afscheid hebben moeten nemen van hun kater Kinai, en dat terwijl ze zelf op vakantie zijn. Vanaf hier wens ik ze daarom sterkte met dit verlies. Natuurlijk kan een ander huisdier het eerdere huisdier niet vervangen, maar je wel weer blij maken en afleiding geven. Daarom wens ik ze veel plezier met de nieuwe aanwinst en veel succes met de opvoeding!

 

Een glimlach op mijn gezicht

Die kreeg ik op mijn gezicht toen ik de blog las van Janske, waarin ze aankondigt dat hun tweede dochter en zusje geboren is. Wat fijn dat ze niet meer langer hoefde te wachten op de komst van deze knappe meid. Hier kun je het lezen.

Erg hard moest ik lachen bij dit blogje van Save the mama, heb jij hem al gezien?

 

 

Hopelijk vinden jullie deze artikelen ook net zo leuk als ik.

Vindt je mijn artikelen leuk om te lezen? Ik zou het leuk vinden als je me volgt via Facebook.

 

 

 

Comments

comments

12 gedachten over “Leukste artikelen die ik las #1

    1. Je foto’s van Candy zijn altijd erg goed gelukt. Ik doe dat bij King ook altijd, heel veel foto’s en dan is er inderdaad meestal wel eentje goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *