Persoonlijk

Let’s get personal

 

Tag: Let’s get personal

Deze leuke tag kwam ik tegen bij Malou en ik vind deze erg leuk om in te vullen. Dus wil je nog meer over mij te weten komen, lees dan gezellig verder.

Wat hoor je op het moment van schrijven?

Opdit moment geniet ik voral van stilte om me heen, het enige wat ik hoor is op straat wat spelende kinderen, dat komt omdat de voordeur open staat, want er is een schilder bezig met de voorkant van ons huis.

Heb je ergens trek in op dit moment?

Op dit moment niet, maar dat komt omdat ik net gegeten heb. Anders heb ik altijd wel zin in iets lekkers tijdens het bloggen, vooral koek en chocolade, daar ben ik gek op.

Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?

Dat is een lastige vraag, dan zou ik liever 10 kinderen hebben, dan helemaal geen. Kinderen verrijken je leven, houden je jong. Liever heb ik 1 kind zoals nu natuurlijk, met 1 kind ben ik al zielsgelukkig.

Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteedt?

Nee, helemaal niet. Ik neem elke ochtend een douche, maak me op en doe mijn haar. Mijn haar en make up controleer ik een paar keer per dag, meestal als ik weer de deur uitga. Verder houd ik alles netjes bij, maar niet teveel.

Wat doe jij altijd als je nerveus bent?

Dan doe ik niet echt iets, het enige wat ik dan moet is heel vaak plassen. Als ik ergens nerveus voor ben zit ik dus vaak op het toilet.

Heb je op dit moment een reden om te lachen?

Echt lachen niet, glimlachen wel, omdat ik dat sowieso vaak doe. Als ik denk aan mijn kind of aan mijn vriend ontstaat er een glimlach op mijn gezicht.

Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben?

Dat weet ik niet, natuurlijk zou ik sommige dingen anders doen als ik heb gedaan, maar of een rewindknop dat op zou lossen weet ik niet.

Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst?

Het verleden laat ik zoveel mogelijk los, al zijn er altijd wel mooie momenten om aan terug te denken. Ik denk vooral aan het heden, omdat ik zo geniet van het leven zoals het nu is. Ik kan alleen maar hopen dat het leven zo blijft of nog beter wordt in de toekomst.

Wat heb je voor het laatst gedronken?

Water, tijdens het eten. Verder dronk ik vandaag alleen maar thee.

Zien mensen jou als optimist of pessimist?

Ik ben een optimist, dus ik hoop dat de mensen mij ook zo zien. Als er iets vervelends is of iets naars, ik probeer het altijd van de zonnige kant te zien en weet ook dat ook vervelende tijden weer voorbij gaan en beter kunnen worden. Achter de wolken schijnt de zon.

Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten?

Friet met snacks, maar ook chocolade, koekjes en cake.

Wat doe je morgen?

Morgen is het zaterdag en hoop ik op tijd op te staan en dan ga ik met Marc naar de bibliotheek voor nieuwe leesboeken en ik wil even over de zaterdagmarkt lopen en naar de Action gaan voor wat leuke spulletjes. Dat doe ik altijd in combinatie met de bieb omdat het vlakbij elkaar is en Marc vindt het ook leuk bij de Action.

Wat is je stemming op dit moment?

Blij, omdat het weekend is, het huis redelijk netjes is en het zonnetje nog een beetje schijnt ook.

 

Wil je deze tag overnemen? Dat is leuk!

Wat is jouw stemming op dit moment en waar wordt deze door beïnvloed?

 

Comments

comments

4 gedachten over “Let’s get personal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *