Mama

Kledingkeuze en peuters

Mag jouw kind kiezen?

Elke avond pak ik de kleding van Marc alvast en leg ik deze klaar voor de volgende dag. Marc heeft daar geen enkele inbreng in. Dat probeer ik zolang mogelijk te houden. Tot nu toe gaat dat redelijk. Hij heeft zelden commentaar op de kleding die ik kies en koop voor hem. Een enkele keer gebeurde het wel. Ik kocht een leuke trui voor hem, met een crossmotor erop, omdat hij zegt dat hij graag op een crossmotor zou willen rijden is een trui ervan erg leuk, dacht ik, nou, niet dus, drama hier, hij wilde de trui absoluut niet aan. Om nog meer drama te voorkomen heb ik gewoon een andere trui gepakt en de volgende dag de trui zonder iets te zeggen gewoon bij hem aangedaan. Die dag zei er niks van en was het geen probleem.

Waar koop jij de kleding voor je kind?

Ik vind het fijn dat het nu ook nog niet uitmaakt wat je koopt en waar je koopt. De laatste tijd kocht ik kleding voor hem bij: Zeeman, H%M, Name It en bij Jola. Nu de merken nog niet perse gedragen hoeven worden, kan ik toch best een beetje prijsbewust shoppen, ik koop wat leuk is, niet wat duur is.

Merken verplicht?

In mijn jeugd waren merken erg belangrijk, nou, niet bij mij, maar wel bij de meeste in de klas. Als je geen merk aanhad, hoorde je er niet bij.

Mijn ouders kochten voor mij geen merkkleding. Ik denk dat het gewoon te duur was om mijn broer en mij zulke dure kleding te geven en ik vind dat niet erg, maar daar op school was het misschien wel prettiger geweest. Vooral op de middelbare school werd je uitgelachen als je bepaalde kleding niet droeg. Vreselijk vind ik het achteraf, en ik hoop dat het tegenwoordig niet meer zo is!

¥

 

Comments

comments

Een gedachte over “Kledingkeuze en peuters

  1. Het is ook makkelijk dat je van te voren kleren legt voor Marc..
    Dan kan hij gelijk ook uitkiezen. Motorcross is daar dol op. Leuk hé voor de Marc..Merken van je kleren dat is zeker in. Vooral als hij ouder word dan moet je ook meedoen op school. Anders word zeker uitgelachen.Let maar eens op Yvonne. Dan wilde jij ook. Wat onzin eigenlijk allemaal. Het kost alleen meer geld. Daar heb ik niet voorover. Je moet tegenwoordig mode meedoen.
    Succes met tekenen.

    Fijne dag.
    Liefs Jacqueline & Ferry.http://www.animaatjes.nl/smileys/smileys-en-emoticons/konijnen/animaatjes-konijnen-03635.gif

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *