Persoonlijk

Kerstborrel, kerstboom en kerstpakket, Onze week (50)

Week 50 alweer, einde van het jaar is in zicht.

Het was al een en al kerst deze week.

Lees je mee wat wij deden de afgelopen dagen?

Maandag

Maandag: We deden weer de boodschappen met opa en oma.

Na de lunch maakten we mooie figuurtjes van klei, die Marc van de Sint had gekregen en maakte een lange trein van alle duplo wagens die Marc intussen verzameld heeft.

Dinsdag

Dinsdag: In de ochtend gingen we even naar de Action voor wat kerst-accessoires. We gaan deze week samen kerststukjes maken. ’s Middags ging Marc naar de peuterspeelzaal en ik deed het huishouden.

Woensdag

Woensdag: Wederom een rustig dagje. We maakten een flinke wandeling met de hond en bouwden met de duplo. Papa kwam eerder thuis van zijn werk, want ’s middags ging ik naar de kerstborrel van mijn nieuwe werkgever. Het voelde een beetje gek, ik heb nog niet gewerkt, maar wilde wel even mijn hoofd laten zien. Kerstpakketten werd uitgedeeld en al voelde ik me bezwaard er een mee te nemen, ze stonden er op, als ik mij goed ga inzetten vanaf volgende week.

Donderdag

Donderdag moest Marc naar de peuterspeelzaal in de ochtend, ik poetste ons huis. In de middag maakten we kerststukjes.

WP_20151210_14_42_27_Pro   WP_20151210_14_57_02_Pro  IMG-20151210-WA0001

Vrijdag

Donderdagavond bleek een glas van Marc zijn bril verloren te zijn. We hebben gezocht maar niks gevonden. Omdat ik het niet kon uitstaan heb ik vrijdag alle meubels verschoven. Misschien hebben we het glas per ongeluk weggeschopt met onze voet ofzo..Helaas niet gevonden. Wel overal maar meteen gestofzuigd en gedweild. Nu de meubels versjouwd waren kwam ik op plekjes waar ik anders niet vaak poets. Nieuw glas besteld, de prijs ‘valt mee’: 35,00.

Zaterdag

Zaterdag gingen wij de kerstboom zetten. Ik had nieuwe lichtjes gekocht voor in de boom. 540 ledlampjes, extra warm wit bij de Action. Eenmaal in de boom waren het er weinig. Dus wij gingen ‘even’ wat bij halen.. De Action in een dorp hier vlakbij had ze niet. Dus wij naar een andere Action hier vlakbij. Enorm gekkenhuis daar. En de pinautomaten haperden allemaal, Dat kunnen ze in zo’n winkel niet gebruiken. Er stonden rijen door  de halve winkel. Er waren nog wel kerstlichtjes gelukkig. Alleen nog dozen van 540, ik had gehoopt op 200 of zo. Maar extra warm wit was er alleen met 540. Dus dat maar gedaan en nu hebben we dus 1080 lichtjes in de boom. Maar hij staat en hij is weer mooi, dus we zijn tevreden. Natuurlijk hielp onze Marc mee met versieren :).

WP_20151212_17_47_13_Pro  WP_20151212_17_48_01_Pro

Zondag

Sliepen we met zijn allen uit tot half 10, aten we lekker croissants als ontbijt en hingen wij thuis wat rond. We genoten van de kerstversiering en keken kerstfilms op netflix.

Hoe was jullie week? Ook de boom al staan?

Comments

comments

4 gedachten over “Kerstborrel, kerstboom en kerstpakket, Onze week (50)

 1. Wat ziet de kerstboom heel mooi uit. Heel leuk gedaan. Leuk dat Marc.. kerststukje maakt. Leuk gedaan Marc.. kerstkrans heb je ook mooi gemaakt. Jullie hebben deze week vermaakt. Drukte komt eraan.
  Fijne week voor jullie.

 2. Wat balen dat Marc opeens zijn trilglas kwijt was. Ik heb een neefje met een bril en die was laatst ook eens zijn hele bril kwijt. We hebben daar nog erg om moeten lachen omdat ik me niet kon voorstellen een bril kwijt te raken :)

 3. Hoi Yvonne,
  Gezellig zo samen met je zoon een kerststukje maken. Ik vind de kerst een heerlijke tijd. Ik heb de kerstboom ook staan en heel veel leuke kerst spulletjes bij action gekocht. Ik vind het een heerlijke winkel en de meeste spullen zijn nog goed betaalbaar. Je hebt een drukke week gehad. Wat naar dat Mark een glas uit zijn bril kwijt is. Dat kan natuurlijk ook op school gebeurd zijn. Ik wens jullie hele fijne kerstdagen

  lieve groet
  lia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *