Lifestyle·Persoonlijk·Vakantie

Tag: I love summer

 

I love summer tag

 

Weer een leuke tag, die helemaal past bij deze week, morgen begint officieel de zomer!Ben jij gek op de zomer? Ik wel, zolang het niet te warm is… Anders verlang ik weer meer naar de dagen dat het koud is en we lekker warm onder een plaidje op de bank films kijken.. Maar nu begint de zomer, dus laten we er van genieten!!

1. Wat is jouw favoriete nagellak voor de zomer? 

Meestal kies ik voor een donkere kleur, donkerroze of paars

2. Waar gaat jouw reis naartoe deze zomer? Of blijf je lekker thuis?

Deze zomer blijven we thuis en genieten we van de rust en het niks moeten.

We zijn van plan om dagjes weg te gaan.

3. Wat draag jij het liefst met warme temperaturen?

Het liefst draag ik een korte rok of short met een mouwloze top.

4.Wat is jouw ultieme zomer hit?

Er zijn veel erg leuke zomerhits, dus even nadenken. The asteroids galaxy tour heeft wel een erg vrolijk liedje wat ik wel bij de zomer vind passen.

5. Welke sandaaltjes verslijt jij deze zomer zeker weten? 

Sandalen draag ik niet, vanwege mijn steunzooltjes, die je dan aan alle kanten kunt zien zitten. Ik draag wel graag ballerina’s of espadrilles.

6. Wat is jouw favoriete zomer geur?  

Noa van Cacharel, een lekker licht geurtje.

 

7. Wat draag jij als je gaat zwemmen? Een badpak, bikini, tankini? 

Ik draag het liefste een bikini, tenminste als ik wat afgevallen was zou ik die het liefste dragen. Nu ga ik eigenlijk liever niet zwemmen, ik houd niet van zonnen, ik verbrand snel en voel me nooit prettig op het strand.

 Welke lipsticks in je stash schreeuwen ZOMER?

Ik draag bijna geen lipstick, maar houd wel van lipgloss. ‘Big night out’ van Essence vind ik een mooi kleurtje bij mijn zomerse make up.

10. Wat zijn jouw ultieme zomer musthaves?

Een zonnebril, zonnebrandcrème, luchtige kleding, een parasol en een bbq!

zomer 4

 

 

 

 

 

Comments

comments

4 gedachten over “Tag: I love summer

  1. Wij gaan af en toe dagjes eruit. Maar ik moet wel rekening houden met onze Jimmy. Ik draag meestal vaste schoenen. Wij lopen altijd heel end. Ik draag luchtig kleding vooral broek. Leuke vrolijke muziek. Och je gaat ook dagjes uit. Dat is ook heel erg leuk Yvonne. Dan ben je lekker thuis. Leuk geschreven.
    Fijne week voor jullie.

  2. Niet op vakantie gaan zou voor mij echt een ramp zijn. Dat trek ik echt niet. Zodra we zijn wezen reizen, spaar ik weer voor de volgende reis. En zo ben ik elk jaar wel op pad. Maar eigenlijk gebeurt het in het na seizoen. Veel dagjes erop uit staat voor mij ook wel synoniem aan de zomer!

    1. Jij bent echt gek op reizen dus. Het klinkt heerlijk hoor. Lekker weg van thuis en iets van de wereld zien. Toch heb ik na een dag of 5 alweer heimwee naar huis. Zelfs als we op vakantie zijn in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *