Lifestyle·Persoonlijk

Hoe wij de kerst hebben beleefd.

Dit jaar was kerst echt reuze-gezellig! We hebben echt genoten. Ik houd erg van samen zijn, met mijn gezin, maar ook met mijn familie.

Eerste kerstdag waren we lekker thuis. We hebben uitgebreid ontbeten met croissantjes uit de oven en lekkere kerststol. Marc was er van overtuigd dat er nu sneeuw zou liggen, omdat het kerst was, dat was jammer voor hem. Het was heel lekker weer zelfs, dus we hebben nog lekker gewandeld met zijn vieren. King gaat zeker 4 à 5 keer per dag mee, en meestal 2 keer een langere wandeling. Na het wandelen keken we samen films op netflix. Marc geniet echt van de kerstfilms, vooral samen met papa en mama op de bank.

Marc en King in het park met kerst

Na de film zijn we gaan gourmetten, het was echt gezellig. We hebben niet teveel gegeten zoals andere jaren, gewoon beter opgelet. Anders zit je de hele avond zo uit te buiken.

Tweede kerstdag weer een fijn kerstontbijt en een wandeling. ’s Middags gingen we naar mijn ouders en namen we King mee voor een grote wandeling in het bos. Mijn ouders wonen echt dichtbij het bos, dus dat is heerlijk. Na het wandelen dronken we thee en bracht mijn vriend King naar huis. Intussen waren mijn broer en zijn vriendin ook bij mijn ouders aangekomen en gingen we aan tafel. Voor een heel lekker kerstdiner. Tomatensoep, echt verse, door mijn vader gemaakt. Varkenshaasjes met champignonsaus, aardappelgratin en veel groentes, allemaal erg lekker en ijs toe.

Kerst bij opa en oma

Marc had ook echt genoten van de aandacht. De vriendin van mijn broer is ok echt gek op Marc en hij krijgt de volle aandacht. Eenmaal thuis was hij erg moe en legden wij hem in bed. Mijn vriend en ik deden samen met baantjer bordspel en kropen rond 12 uur in bed, heel moe maar voldaan, van een heel gezellige kerstfeest :)

Kerst: we speelden het baantjer moordspel

Hebben jullie ook zo’n fijn kerstfeest gehad?

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *