Lifestyle·Vakantie

Leuke uitstapjes: Het aardbeienterras in Rijsbergen

Het aardbeienterras in Rijsbergen

Wij gingen een middagje naar het aardbeienterras in Rijsbergen. Het was een heel leuk uitje, eens wat anders dan anders. Kijk je mee wat wij daar allemaal deden?

 

Eerst aten we een lekker aardbeiengebakje met aardbeienthee. Mijn vriend nam een aardbeien milkshake en een Brusselse wafel met aardbeien en slagroom. Marc dronk aardbeienranja en speelde in de speeltuin. Wij zaten aan een van de picknicktafels die in de speeltuin stonden. Heel gezellig!

Het aardbeienterras in Rijsbergen

Na het spelen keken wij even bij de geitjes en de kippen.

Het aardbeienterras in Rijsbergen

We gingen zelf aardbeien plukken, eigenlijk knippen, in een van de kassen.

Het aardbeienterras in Rijsbergen Het aardbeienterras in Rijsbergen

Voor het knippen van de aardbeien kreeg Marc een echt diploma.

Het aardbeienterras in Rijsbergen

We gingen nog even op de foto.

Het aardbeienterras in Rijsbergen

Dit is wat wij deden bij het Aardbeienterras. Het was echt een gezellige middag.

Er zijn nog veel meer leuke activiteiten te doen. Een speurtocht, een quiz, jeu de boules, plant je eigen aardbeienplantje, klootgolven, aardbeiengolf (schop de kwar), picknick (van te voren reserveren),  fietsverhuur. Echt zoveel leuke dingen te doen. De kosten vallen reuze mee. Op het terras betaal je voor koffie of thee zelfs maar 1,25. Goede prijs, toch? Daar kunnen veel andere een voorbeeld aan nemen :).

 

Wil je ook een keer naar het aardbeienterras? Neem een kijkje op de website.

 

Omdat wij 2 doosjes van die heerlijk zoete , zelf geknipte, aardbeien mee naar huis namen, maakte ik ’s avonds een heerlijke shake met aardbeien en banaan. Natuurlijk wisten wij ook wel raad met de rest van de aardbeien, die aten wij ’s avonds voor de televisie met slagroom erop.

WP_20160813_19_34_02_Pro

Hoe ik deze maakte:

 

1 half doosje aardbeien in de blender samen met een grote bol vanille-ijs (het is tenslotte vakantie), een flinke  scheut melk en een halve banaan, dit blende ik tot deze heerlijke shake. Ik maakte het af met een takje munt (uit eigen tuin :)) en een aardbei. Lekkerrr!!

 

Lijkt jouw dit een leuk uitje? Weet jij nog erg leuke uitjes, die niet te duur zijn? Wij horen het graag.

Comments

comments

12 gedachten over “Leuke uitstapjes: Het aardbeienterras in Rijsbergen

 1. Wat leuk dat je jullie naar aardbeienterras geweest zijn. Je kon alleen maar aardbeien krijgen. Wat is Marc.. groot geworden. Je kunt heel goed zien op de foto. Wat leuk dat Marc.. zelf aardbeien mag plukken. Echt leuk voor de kinderen. Leuk bedacht Yvonne.
  Marc.. heeft zijn aardbeienknipper diploma gekregen. Wat goed Marc.. De ene laatste foto grappig om te zien Yvonne met samen met Marc.. Nou zijn jullie aardbeien geworden. Grapje. Shake ziet zeker lekker uit. Het was geslaagde dag geweest voor jullie. Uitjes kun je makkelijk via Google bekijken waar weinig geld is. Dit hebben wij ook gedaan in de vakantie. Toch ben dan voordelig uit. Dan moet in tikken uitjes in Nederland. Dan kun je bekijken. Jullie hebben lekker vakantie. Geniet maar van.

 2. Wat een gezellig uitstapje en het aardbeiengebak ziet er heerlijk uit
  Leuk dat Marc een diploma kreeg, is een leuke herinnering net zoals de foto van jullie samen
  Heb zelf geen blender maar lijkt me heel lekker een zelfgemaakte shake
  Leuk verslag Yvonne….

 3. Daar had ik nog niet eerder van gehoord. Lijkt me leuk met kinderen. Zo’n diploma doet het goed natuurlijk. Aardbeien vind ik heerlijk, behalve dan aardbeien thee. Ik denk dat het geen zwarte thee is, maar meer het rode? Want dat lust ik al helemaal niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *