Persoonlijk

Geluksmomentjes #1

clovers-161400__340

Geluksmomentjes

 

Dit is een nieuwe rubriek die ik bedacht voor het jaar 2016. Elke week wil ik jullie vertellen wat mijn geluksmomenten waren van de afgelopen week. Deze week vast een voorproefje, omdat ik afgelopen week eigenlijk al zoveel geluksmomentjes heb gehad die ik graag met jullie wil delen.

Waar ik blij van werd, waar ik gelukkig van werd of waar ik zelfs een vreugdedansje van zou gaan maken. Van zulke momenten moet je koesteren, onthouden. Ze geven je energie en kracht om door te gaan, ook als het even tegenzit.

 

♥ Afgelopen dinsdag moest ik werken, en was ik bij en cliënt waarvan haar vaste hulp op vakantie was. De cliënt kende ik, toevallig, uit de winkel waar ik jaren heb gewerkt. Ze was zo blij met mij dat ze aan de zorginstelling gaat door geven dat ze graag mij heeft als haar vaste hulp ermee stopt (die is op zoek naar een baan passend bij haar recent afgeronde studie). Beter kan toch niet? Ik vind het fijn dat ze zo tevreden was met mijn werk.

 

♥ Toen ik thuis kwam stond Marc mij al blij op te wachten, heerlijk vind ik dat, hij is zo blij als ik thuis kom en ik ook!!

 

♥ Het werd kerst en Marc vond dit geweldig. Verwachtte wel dat er sneeuw zou liggen, wat hem dus tegenviel, maar we hebben wel heerlijke wandelingen kunnen maken in de zon, waar we echt van genoten. We hebben erg genoten deze kerst en het echt gezellig gehad met zijn drieën. Heel fijn!

 

♥ In het kerstpakket van mijn vriend zaten heerlijke producten. Zoals cappuccino, slagroom en cake in een mok. Echt lekker, Marc naar bed en wij samen smullen van deze lekkernijen.

 

Heb jij ook fijne momenten meegemaakt de afgelopen week?

 

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *