Persoonlijk

Geluksmomentjes #9

Weer een week om, wat gaat het hard. Maar dat mag van mij, op naar het voorjaar!

Afgelopen week deden wij eigenlijk helemaal niks bijzonders, behalve werken, huishouden en chillen in de avond. Daarom een klein foto-overzichtje van de afgelopen week:

Geluksmomentjes #9

Marc zit alvast klaar in de kring in de klas. De bel gaat bijna en mama gaat werken. Gelukkig kan ik met een gerust hart weg, Marc heeft het erg naar zijn zin op school :)

 

geluksmomentjes #9

Deze week kocht ik voor het eerst oplosthee van Zonnatura. Hij gaat uit het assortiment bij AH, dus met 35% korting. Hij is erg lekker, dus jammer dat deze eruit gaat. Het is groene thee, met kamille en munt.

WP_20160220_10_24_43_Pro

Deze lange plank zat ik het kerstpakket van vriendjelief. Wij wisten niet wat we ermee moesten doen. Stokbrood op snijden ;). Omdat ik afgelopen weekend bij de Action was en deze soort planken zag liggen als decoratieplanken besloot ik die van ons ook maar in gebruik te nemen en het staat nog best leuk ook! Vind je niet? Ik denk dat ik er een soort themaplank van ga maken, in de zomer met schelpjes en straks met Pasen leuke paasversieringen.

 

WP_20160220_10_24_50_Pro

Bij de Xenos geweest. Man toch, dat is een leuke winkel! Ik kocht niet zoveel, ik hield me in.. Kocht dus alleen dit vogelhuisje en wat thee.

 

WP_20160220_10_25_20_Pro

Marc kreeg op school huiswerk mee. Deze boekjes bevatten plaatjes en aan ons de taak de woordjes met hem te leren, zodat hij alles herkent op school, zoals ‘klimrek’, ‘lijmkwast’ ed. Marc kent de meeste woorden al, maar we zullen het samen doornemen :)

 

WP_20160220_17_49_44_Pro

In het weekend maakte ik een heerlijk vissoepje, het recept staat hier.

 

Dit was onze week! Hoe was jouw week?

 

 

 

Comments

comments

8 gedachten over “Geluksmomentjes #9

  1. Goedemorgen Yvonne,

    Wat fijn dat Marc.. naar zin heeft op school. Dat kun je goed zien op de foto. Geeft mij maar Engelse thee. Lange plank heeft Ferry precies het dezelfde als jullie. Ook kerstpakket gehad. Ook toevallig Yvonne. Ik weet ook niet vaan moet. Dat is zeker heel leuk idéé van jou. Dat kan ik ook wel doen. Afgelopen zaterdag was ik ook naar Xenos geweest. Ook toevallig ik keek ook naar deze vogelhuisje. Ze hebben allerlei kleuren. Mooie natuur heb jij genomen. Ik had helemaal niks gekocht. Vissoepje ziet echt lekker uit. Wat voor vis heb jij erin gedaan? Ferry lusten helemaal geen vis. IK wel. Haring lekkerbekie en kibbeling neem ik wel eens. Mmm…
    Fijne week voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *