Persoonlijk

Geluksmomentjes #8

o_19sk8bc1p11a61qqb1qi1kfn2kj7_newGeluksmomentjes #8

Wat een fijne week hebben we achter de rug! Vol met geluksmomentjes!

 

♥ Papa had maandag, dinsdag en woensdag vrij, dus voor mij betekende dat:

Thuiskomen van mijn werk en het huis was opgeruimd en gestofzuigd en gedweild én er stond een lekker kopje thee klaar en de tafel was gedekt, dus we konden meteen aan de lunch :) Dat vond ik fijn!

In de middag zijn we met de fiets naar het centrum gegaan en hebben we nog een bezoekje gebracht aan Intertoys. Marc had een cadeaubon gehad voor zijn verjaardag en mocht nog iets uit gaan zoeken.

Hij koos een bus van (nep)lego.

WP_20160210_12_04_57_Pro

Ondanks dat het nep lego is, is dit best goede kwaliteit, het is alleen wel iets meer werk om in elkaar te zetten, papa was er anderhalf uur mee bezig. Voor mij dus even een heerlijk momentje op de bank met thee en ‘Orange is the new black’.  Waarschijnlijk hebben de meeste mensen alle 3 de seizoenen al gezien, maar ik ben net begonnen.

WP_20160210_12_05_57_Pro   WP_20160213_15_56_18_Pro  WP_20160213_15_57_44_Pro

♥ Mijn hyacint staat mooi in bloei, ik ben alleen al weken verkouden, dus helaas heb ik er niks van geroken.

♥ King was in een kroelbui en kwam lekker bij mij hangen.

♥ Woensdagmiddag had ik wederom een vrije middag en ging Marc aan de gang met vingerverf. Hij had zijn armen ook helemaal volgesmeerd en moest meteen de douche in. Wel een mooi resultaat:

WP_20160210_12_05_07_Pro

♥ Donderdagmiddag werkte ik bij een klant en die was jarig. Hij trakteerde op een lekker stuk taart bij de thee en van mij kreeg hij een klein cadeautje.

♥ Vrijdag werd mijn vader alweer 67 jaar en waren Marc en ik daar ’s middags op de thee, gezellig. Alle ooms en tantes waren er ook en Marc vond het wel erg gezellig.

♥ Zaterdag waren we erg op tijd op, papa maakte het huis schoon. Daarna deden we de weekboodschappen, aten we een broodje en gingen we naar de bibliotheek. Marc vindt dat altijd erg leuk, daar kan hij spelen, op de computer, een boekje ‘lezen’. Naderhand op de markt nog wat lekkers gehaald bij de notenbar en weer naar huis.

♥ Zondag is bij ons meestal een lui rommeldagje of bankhangdagje. Zo deden wij deze zondag dus weer helemaal niks bijzonders. We maakten het huis schoon, speelde met Marc en hingen een dartbord op. We hebben even gedart, dat is best eens leuk om te doen!

Had jij ook een fijne week? Laat het me weten in de comments.

 

 

Comments

comments

2 gedachten over “Geluksmomentjes #8

  1. Je had gelukkig fijne week achter de rug gehad. Wat heerlijk dat je vriend paar vrije dagen opgenomen heeft. Lekker vrij. Leuke bus leo heb je daar voor Marc..
    Hyacint kan ik niet tegen. Krijg ik hoofdpijn van. King is geweldig hond Yvonne. Schattig op de bank hangen. Leuk dat Marc.. vingerverf schilderij heeft gemaakt. Het staat leuk in de woonkamer. Nog gefeliciteerd met je vader. Verder is hebben jullie rustig zondag gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *