Persoonlijk

Geluksmomentjes #7

heart-771011__180Geluksmomentjes #7

 

Afgelopen week stond vol met afspraken! Lees je even mee wat wij allemaal deden?

 

♥ Maandag was Marc zijn eerste schooldag, daar schreef ik al een logje over: dat lees je hier.

♥ Dinsdag was een gewone dag, Marc weggebracht naar school, ik ging werken en na het werken kon ik een blij kind weer ophalen :) Hij had het zo leuk gehad op school! En hij heeft een vriend gemaakt.

♥ Woensdag werkte ik in de ochtend en kon ik mooi op tijd weer Marc ophalen op school. Die middag moest ik naar het uwv. Ik had daar een afspraak. Omdat ik nog deels aanvulling krijg vanuit de ww, ben ik verplicht om daar af en toe te komen. Deze keer moest ik 2 vacatures meenemen waar ik op zou moeten gaan solliciteren. En dan moesten het 2 vacatures zijn op banen waar ik nooit eerder op heb gesolliciteerd. Dat was lastig, ik kon niks vinden. Of je moet er een bepaald diploma voor hebben of ik had al eens op een soortgelijke baan gesolliciteerd. Er werd gemopperd, maar wat bleek: de man kon zelf ook niks vinden :) Kwam ik er goed vanaf ha ha…

♥ Donderdag een lange werkdag, tot 16.00, maar ik mocht eerde weg en kon lekker zelf onze Marc van school halen. Hij blij! En ik ook! Lekker thuis thee gedronken samen met koekjes natuurlijk :)

WP_20160207_11_21_46_Pro

♥ Vrijdag ging Marc naar school en mochten alle kindjes carnavalskleren aan. Ze hadden carnaval op school en waren in de middag vrij. Ik haalde hem op en bracht hem naar mijn ouders, want ik moest nog even werken in de middag. Achterop de fiets zat hij carnavalsliedjes te zingen, zo grappig.

WP_20160206_13_34_16_Pro

Na mijn werk moest ik met Marc nog even naar de oogarts, ja we sjouwden wat af deze dag. Bij de oogarts zag alles er goed uit. Over 3 maanden weer terugkomen.

♥ Zaterdag gingen we naar de optocht kijken in Goirle, dit doen wij ieder jaar. Marc vind vooral de grote praalwagens prachtig. We kwamen uiteindelijk in de kroeg uit waar wij elkaar 16 jaar geleden, met carnaval, hebben leren kennen.

WP_20160206_14_28_47_Pro    WP_20160206_14_44_29_Pro

♥ En we besloten in de avond samen terug te gaan. Marc kon bij opa en oma logeren, even geregeld en wij konden samen de hort op. Het was een geslaagde avond!

♥ Zondag was een dagje van bijkomen, huis poetsen en luieren. Kan ook heerlijk zijn!

 

 

Hoe was jouw week? Ook carnaval gevierd? Ik ben benieuwd :)

 

 

Comments

comments

4 gedachten over “Geluksmomentjes #7

  1. Leuk om weer even mee te lezen hoe je week was
    Gezellig dat Marc carnaval op school had, hij ziet er stoer uit met zijn carnavals outfit
    Een leuke afsluiting van de week ook dat Marc uit logeren ging en jullie samen gezellig uit konden gaan…..

    Liefs Marianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *