Persoonlijk

Geluksmomentjes #6

clovers-161400__340

Geluksmomentjes #6

 

Een nieuwe week is aangebroken, tijd om even terug te blikken naar de afgelopen week en de fijne momenten daarvan:

 

Afgelopen week stond bijna geheel in het teken van de verjaardag van onze Marc. Hij was donderdag jarig en werd 4 jaar!! Op zijn verjaardag ging hij voor het laatst naar de peuterspeelzaal en nam daar afscheid.  Voor op de peuterspeelzaal knutselde ik vliegertjes:

Op de achterkant plakte ik een knijpfruitje (zonder suiker) en een zakje snoepjes van Goodies, (halal voor de buitenlandse kindjes uit de groep)

geluksmomentjes #6 traktaties

 

Ook voor de juffen een klein cadeautje om ze te bedanken voor de goede zorgen en het meehelpen met ontwikkeling en groei:

Een doosje chocolade van Milka, waar Thanks opstaat, en een plantje met een bedankbriefje.

WP_20160127_17_09_28_Pro

Het afscheid op de peuterspeelzaal ging niet zo gemakkelijk voor Marc, hij wilde niet mee doen met zingen en wilde de kaarsjes niet uitblazen, het werd hem allemaal even teveel.

Op het laatste moment waren alle kindjes weg en knuffelden zijn juffen hem nog eens extra en pinkte ik ook even een traantje weg. Mijn kleine jongen gaat naar de basisschool.

 

In het weekend vierden we feest. Op zondag kwamen familie, vrienden en vriendinnen langs en Marc werd goed verwend met cadeaus.

Van ons kreeg hij dit:

WP_20160123_16_15_50_Pro

WP_20160124_14_51_13_Pro

WP_20160124_14_51_04_Pro

Hij vindt de lego juniors echt geweldig, gaat helemaal op in zijn spel. Echt leuk om te zien hoe blij hij weer is met wat nieuws en het is nog leerzaam ook!

Zondag vierden we Marc zijn verjaardag met wat vrienden en familie. Er hadden een paar mensen afgezegd, maar dat kon de pret niet drukken. Voor Marc was het leuk, en daar gaat het om!

 

Iedereen een fijne nieuwe week gewenst!

 

Comments

comments

3 gedachten over “Geluksmomentjes #6

  1. Ik ben te laat maar alsnog van Harte Gefeliciteerd met Marc zijn 4e verjaardag
    Wat leuk dat je zelf de vliegers had gemaakt met wat lekkers op de achterkant en dan ook nog een leuk cadeautje voor de juffen, zo attent van je om ze op die manier te bedanken
    Is voor Marc en natuurlijk ook voor jullie weer een hele nieuwe spannende fase in zijn jonge leventje dat hij nu naar de basisschool gaat, gaat best wel hard hé
    Leuk dat Marc zo verwend is en dat hij er ook zo blij is..

    Liefs Marianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *