Persoonlijk

Geluksmomentjes #5

Afgelopen week was er een van pechmomentjes maar ook geluksmomentjes.

Lees je mee?

Maandagochtend begon al een beetje slecht, het had flink gevroren en het was erg glad. Ik moest werken om 9 uur en bracht onze Marc naar mijn ouders met de snorfiets. Op de meeste plekken kon ik goed rijden, vaak in binnenstraatjes is het glad, dus die meed ik. Alles ging goed en ik zette Marc af bij mijn ouders. Eenmaal aangekomen bij mijn eerste klant, was ik te laat. Dat was voor mij niet het ergste, ik kreeg mijn sleutel niet meer uit het contact en kreeg mijn motortje dus niet af. Ik ging naar binnen bij mijn klant en vroeg de sleutel van de poort, dan kon ik mijn snorfiets in de tuin zetten. Met veel moeite kreeg ik het motortje af maar de sleutel ging er niet uit. Mijn vader en moeder gingen vlakbij boodschappen doen die ochtend en ik heb gebeld of hij slotontdooier kon brengen. Dat werkte gelukkig :) Anders had ik naar mijn volgende klant moeten lopen…

♥ Bij mijn volgende klant, een nieuwe klant, werd ik heel hartelijk ontvangen. Zij kenden mij van de supermarkt waar ik 16 jaar heb gewerkt en waren heel blij dat ik bij hen was. Dat vond ik ook erg fijn!

♥ Dinsdag en woensdag had ik ook een heerlijk werkdag en woensdag was ik in de middag vrij. Lekker genoten van het samen zijn met Marc!

geluksmomentjes samen thee drinken

♥ Donderdagochtend had ik moeite mijn bed uit te komen, Marc ook. Ik moest hem wakker maken en helaas had hij in zijn bed geplast. Dit komt gelukkig zelden voor. Hij moest onder de douche, ik moest zijn bed afhalen, allemaal ongeplande dingen en dat op een ochtend voor het werk. Een race tegen de klok en uiteindelijk waren we zelfs nog eerder klaar als anders en konden we nog 15 minuten samen spelen :)

♥ Zaterdag gingen we naar de kapper. Heerlijk om weer fris geknipt haar te hebben. Marc zijn haartjes zijn ook geknipt, lekker kort met stekeltjes. Deze dag droeg ik een nieuwe outfit die ik online had gekocht bij H&M.

’s Avonds bakte ik pannenkoeken, en aten we een lekker verse tomatensoep vooraf. Echt het lekkerste eten in de winter!

♥ Zondag sliepen we langer als anders, wel tot 9 uur ’s morgens. Soms heb je dat zo nodig en dan is niks beter als dat!!

Hebben jullie ook fijne momenten gehad afgelopen week? Ik hoor het graag!

Nu kan de nieuwe week weer van start gaan.

Fijne week allemaal!!

Comments

comments

3 gedachten over “Geluksmomentjes #5

 1. Altijd leuk om fijne momentje te lezen. Lekker om naar de kapper geweest te zijn, ik wil binnenkort ook weer voor een nieuw kleurtje. En het dragen van een nieuwe outfit is ook altijd heel erg fijn :)

 2. Wat leuk dat je het zo naar je zin hebt op je werk, is toch heel belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat…

  En als dan ook je weekend heel gezellig verloopt begin je met een fijn gevoel aan de nieuwe week..

  Vond het een leuk logje om te lezen…
  Fijne avond Yvonne.

  Liefs Marianne

  1. Dank je Marianne, ja het is zeker belangrijk plezier te hebben in je werk. Eerder had ik geen plezier meer, en dus heb ik uiteindelijk een goede stap gezet naar een andere baan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *