Persoonlijk

Geluksmomentjes #4

clovers-161400__340

 

Geluksmomentjes #4

Wat gaat de tijd toch snel he, het is alweer half januari! Afgelopen week hebben we weer een aantal mooie geluksmomentjes meegemaakt!

De feestdagen zijn voorbij, de kerstspullen weer allemaal opgeruimd, en we zitten weer in ‘het normale leventje’.  Afgelopen week heb ik bij veel klanten de woonkamer goed aangepakt, nu alle versieringen weg zijn, kan dat weer zonder hindernissen. Iedereen had weer een frisse opgeruimde woonkamer, met schone ramen en gordijnen. Dat maakte mijn klanten weer blij en ik ging met een fijn gevoel weg!

 

Mijn doel voor januari was: ‘geen stress meer toelaten’.  Dat lukt me tot nu toe goed. Oké de eerste week dat ik volop aan het werk ging, had ik een beetje stress. Het is moeilijk om mij huishouden te moeten laten liggen en na het werk heb ik de puf, tijd en zin niet meer, dus ja, dat was even wennen voor mij. Gelukkig ging het in de tweede week al een stuk beter en had ik minder moeite met het feit dat er bij mij wat meer was lag, en dat er wat op de grond lag, dit wordt uiteindelijk ook weer opgeruimd.

1061_min

 

Afgelopen woensdag hadden we intake-gesprek op de school van Marc, waar hij vanaf 01-02 elke dag heen moet. het gesprek verliep goed. Er zijn ook verder geen bijzonderheden met Marc. Zijn klas bestaat in de eerste week uit drie kindjes, maar er komen snel genoeg kindjes bij, in maart zullen het er al 15 zijn. Het klaslokaal, daar wordt nog aan gewerkt, ze zijn bezig om alles af te krijgen met nieuwe tafels en stoelen, speelhoeken en een rusthoek met kussens. De rusthoek is wel een goed idee vind ik, als ze zich even willen terug trekken, een beetje moe zijn, dan mogen ze daar even in de kussens gaan liggen :)

mijn peuter wordt een kleuter

 

Mijn weekend begon lekker op tijd, om half 3 was ik klaar bij mijn laatste klant op vrijdag, lekker op tijd dus en ben eerst even boodschappen gaan doen en daarna Marc op halen bij opa en oma. Wat hebben we geluk met mijn ouders, ze passen deze maand iedere dag dat ik werk op, totdat Marc naar school gaat. Die hebben hun weekend ook echt verdiend nu!

 

Zondagmiddag gingen lekker een middagje weg met Marc, naar Monkey Town in Waalwijk. Een heel leuke binnenspeeltuin. Marc heeft zich enorm vermaakt, hij kwam soms even langs de tafel lopen voor een slokje ranja. Zijn hoofd rood aangelopen van het drukke spelen ha ha.

WP_20160117_15_22_01_Pro

 

Dit was onze week, vol met leuke momenten. Hoe was jouw week verlopen?

Comments

comments

4 gedachten over “Geluksmomentjes #4

 1. Ik vond het ook dat tijd zo snel gaat. We hadden net over tegen Ferry.
  Normaal leven pfff… Dat gaat steeds moeilijk bij ons. Het is nog allemaal onzeker. Je weet het waarom. Het is voor jou moeten aan werken. Het kan me wel voorstellen dat je even geen zin had met huishouden van je zelf. Gelukkig het ging goed met gesprek op school van Marc.. Marc… had leuke dag gehad bij Monkey Town in Waalwijk. Leuke actie foto heb je gemaakt.
  Fijne dag verder.

 2. Hallo Yvonne
  Fijn om te lezen dat je plezier hebt met werken
  Ik heb dat werk bijna 15 jaar gedaan , ik deed het ook heel graag
  Mijn klanten waren ook steeds heel blij als het huisje van ze weer schoon was
  Leuk dat Mark naar school gaat
  Ik wens jou een hele fijne week
  Liefs Gerda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *