Persoonlijk

Geluksmomentjes #3

Geluksmomentjes zijn momenten die ik graag onthoud, ik word er blij van!

En ik deel ze graag met jullie. Lees je mee?

 

♥ Maandag had ik nog een vrije dag, terwijl mijn vriend na zijn vakantie alweer vroeg op moest. Marc lag die avond ervoor al om 19.00 u in bed, dus verwachtte ik hem wel rond een uur of 7.00 aan mijn bed. Ik lag er zelfs een beetje op te wachten, maar werd uiteindelijk om 9.00 u wakker en Marc werd iets na mij wakker. Heerlijk uitgeslapen dus!

♥ Woensdag ging ik werken bij een nieuwe klant, zij is net geopereerd en haar huis had dringend een schoonmaakbeurt nodig. Nadat ik haar hele huis had gepoetst, gestofzuigd en gedweild had, was ze me zo dankbaar. Dat maakt mij dan weer blij. Het dankbare van de mens maakt mijn werk aangenaam :)

♥ Donderdagavond was ik zo moe van mijn werkdag en ik liep te rillen van de kou, dus ik liet het bad vollopen en heb er heerlijk in liggen genieten van de rust en de warmte, waarna ik echt zo fijn geslapen heb. Zo voel ik me de volgende ochtend een heel anders mens!

♥ In het weekend deed papa de boodschappen en nam avondeten mee: pizza’s. Lekker makkelijk haha, en een heerlijk flesje wijn voor mij erbij.

♥ Zondag scheen het zonnetje al lekker bij het opstaan. Ik ben eerst uitgebreid gaan douchen, waar ik ook scrubte en een heerlijk douche-olie gebruikte. Heerlijk gevoel om zo lekker geurend uit de douche te komen!

geluksmomentjes lekker in bad

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *