Persoonlijk·Vakantie

Geluksmomentjes #25: jarig en vakantie

Geluksmomentjes #25: jarig en vakantie

De afgelopen 2 weken en de komende week hebben wij vakantie. En wat een geluk hebben wij met het weer! Je krijgt wat je verdient, zeggen ze toch altijd. Ondanks dat ik het nu wel iets te warm vind, hebben wij genoten van onze dagen tot nu toe. We zijn niet op vakantie, maar lekker thuis en we hebben ons goed vermaakt.

♥ We zijn een dagje naar zee geweest. Naar Zoutelande om precies te zijn. Ik vind de zee zo ontzettend fijn, zomers of ’s winters, het maakt me niet uit. Ik geniet volop van de rust die de zee uitstraalt, ook al zijn de golven hoog, het geluid van de zee geeft mij een ontspannen gevoel. Wij waren er op een drukke en warme dag. Marc heeft zich vermaakt, met zandkastelen en grachten graven, ik heb in de zee gezwommen en papa heeft Marc natuurlijk mee geholpen met graven en flink liggen zonnen. Echt zonnen, dat kan ik niet, ik verbrand snel en vind de zon snel te warm.

♥ Op 21 augustus was ik jarig en kwamen mijn ouders vanaf de camping naar ons toe. Verder zijn er geen mensen geweest, er zijn er altijd veel op vakantie, dus ik houd het gewoon voortaan bij mijn ouders en broer (die nu ook weg was) We hebben lekker samen gegeten en bijgekletst. Ik maakte een lekker kwarktaartje en genoot nog van stokbrood met salades, want de volgende dag wilde ik gaan opletten met eten.

InstagramCapture_b3ecc071-f4f1-43ee-90aa-45c45847fb38

Het recept voor het kwarktaartje haalde ik van de site van Sytske, http://hetkeukentjevansyts.jouwweb.nl/ Zij heeft lekkere recepten op haar website staan.

♥ Voor mijn verjaardag kreeg ik een boek wat ik graag wilde: killer body dieet van Fajah Lourens. Ik vind het een interessant boek en zij geeft in haar boek eetschema’s die mij wel liggen. Ik heb me er dan ook heel de week aan gehouden, op een paar kleine aanpassingen na dan. Het boek van Fajah kun je kopen via Bol.com. In het boek vertelt Fajah hoe je in 12 weken een ‘killer body’ kunt krijgen, door middel van trainings- en voedingsschema’s. De eetschema’s vind ik goed te doen, ik ben een grote eter en ik heb wel wat honger gehad, maar niet zo erg als ik had verwacht. Resultaten weet ik nog niet, ik heb nog niet op de weegschaal gestaan.

WP_20160823_15_25_11_Pro

♥ Met de warme dagen van afgelopen week hebben we ook extra zorg besteedt aan onze hond King. ’s Morgens en ’s avonds een grote ronde gewandeld en ’s middags hem zo rustig mogelijk gehouden. Omdat hij het toch wel erg warm had kreeg hij van ons, net als Marc, ook een schelp met water. Hij wist niet zo goed wat hij er mee moest, behalve drinken en zijn kop erin steken. Maar ook dat geeft verkoeling :).

♥ Wij hebben deze week nog vakantie en hebben nog een dagje naar de Efteling op het programma staan. Als het mooi weer is gaan we er sowieso op uit, met de fiets of de auto. We zitten niet stil en genieten volop!

 

Heb jij nog vakantie? Dan wens ik je nog veel plezier! Of heb je het er, helaas, al weer op zitten?

 

Comments

comments

6 gedachten over “Geluksmomentjes #25: jarig en vakantie

  1. WAt heerlijk dat je nog twee weken vakantie hebt. Je hebt wel mazzel met de mooie weer. Verleden week was te warm geweest. Nu is het lekker. Alsnog gefeliciteerd Yvonne. Weer jaartje ouder geworden. Jullie vermaken zich wel. Het ziet je taart erg lekker uit. Wat heb je mooi gedaan. Je gaat lekker naar de Efteling. Of ben je al geweest? Mooie foto van King. Succes met afvallen. Doorzetten is zeker belangrijk. Nog veel plezier wat je gaat doen.

    1. We zijn nu met onze laatste week vakantie bezig. Volgende week beginnen we weer met werken en Marc gaat dan weer naar school. We zijn afgelopen maandag naar de Efteling geweest. Het was erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *