Persoonlijk

Geluksmomentjes #24: een week vol leuks.

WP_20160730_20_30_36_Pro (2)

Geluksmomentjes #24: een week vol leuks

De eerste week van de vakantie van Marc is alweer voorbij, wat een heerlijke week heeft hij achter de rug. Want ondanks dat ik en mijn vriend nog moesten werken heeft Marc elke dag wat leuks gedaan. Kijk je even mee naar onze geluksmomentjes van afgelopen week?

De kermis ging van start en oh wat hadden wij er zin in. We zijn van de 10 dagen dat de kermis hier staat dan ook 5 dagen geweest. De kermis van Tilburg, voor ons 5 minuutjes fietsen maar, is de grootste van de Benelux. Er stonden dit jaar 230 attracties. Dat betekent 3 km lang kermis! De sfeer is super op de Tilburgse kermis. Ben jij er weleens geweest? Afgelopen week schreef ik al eerder over een bezoekje. Dat lees je hier.

Nog even een paar foto’s van zaterdagavond op de kermis:

WP_20160730_21_22_52_Pro

WP_20160730_21_00_48_Pro

Een avond mag Marc altijd langer opblijven en mee als het donker is. Dat geeft toch weer even net een ander sfeertje en ook voor Marc is dat een hele belevenis. Op de foto hierboven zie de 90 meter toren. Vanaf boven maak je een vrije val naar beneden. Best spannend! Het is er altijd druk.

WP_20160730_21_52_02_Pro

Eerder deze week ging Marc met opa en oma een dagje weg. Hij ging met de trein naar Rotterdam, daar gingen ze met de tram naar de haven, waar ze een rondvaart gemaakt hebben. Daarna hebben ze in de Euromast gegeten. Het was bewolkt die dag en dus zijn ze niet bovenin de Euromast geweest.

Wij kregen deze week leuke post! Papa kreeg van zijn werkgever een cadeaukaart voor de Efteling van 150,00. Wij hebben al kaartjes liggen van de Albert Heijn spaaractie, dit betekent dus 2 keer naar de Efteling deze vakantie.

WP_20160731_11_59_00_Pro

Mijn vriend vond eindelijk de auto die hij heel graag wilde en kocht hem!

WP_20160725_20_08_06_Pro

Omdat het zonnetje toch behoorlijk scheen hadden we veel aardbeien uit de tuin kunnen eten. En ook courgettes, heel veel courgettes. Daar maakte ik verschillende gerechten mee.

WP_20160725_13_58_45_Pro

Het was een fijne week qua weer, Marc heeft lekker veel in de tuin gespeeld.

WP_20160725_17_46_41_Pro

Wij konden ’s avonds ook nog buiten zitten. Dat geeft mij altijd een vakantiegevoel. Nog 2 weekjes werken en mijn vakantie begint eindelijk. Mijn vriend heeft nog een weekje voor de boeg en heeft dus een weekje met zijn zoon. Daar kijkt hij ook naar uit.

Onze King maakte het afgelopen week wel even spannend. Ik voerde hem vis, speciaal voor honden, en dit ontdooi ik in een pedaalemmerzak in een plastic bak. Nadat ik hem buiten eten had gegeven, zette ik de bak met de zak even op een tuinstoel. De pedaalemmerzak was nat en vies en ik wilde een schone pedaalemmerzak halen om eromheen te doen voor in de container. Ik kwam terug buiten, was de pedaalemmerzak weg. Die heb ik overal gezocht en niet gevonden, dus ik wist het vrij snel: die had hij opgegeten. King eet alles, ook weleens papier of servetten, meestal eetbare dingen gelukkig, maar een plastic zak: nog nooit. Ik ben meteen naar de dierenarts gegaan, want ik wist dat het foute boel was. Bij de dierenarts kreeg hij een injectie om te braken en de zak kwam er weer mee uit. Gelukkig maar. Anders had het een operatie kunnen worden. Weer 77,00 armer en een ervaring rijker, weer wat bijgeleerd, gingen we weer naar huis. Van de injectie was King een beetje suf.

WP_20160727_19_50_12_Pro

Nou het was me weer een volle drukke week. Hoe was jouw week? En heb je al vakantie?

 

Comments

comments

11 gedachten over “Geluksmomentjes #24: een week vol leuks.

 1. Wat leuk dat jullie 2 keer naar de Efteling kunnen gaan! Het is zo’n mooi park.
  Zonde van het voer. Mijn hond at ook altijd alles ik kon niks laten liggen!
  Mooie auto trouwens…

 2. In avond van kermis is ook veel gezelliger. Leuk dat Marc.. mee mocht genieten. Mooi meegenomen Efteling. Dan kunnen jullie meer naar toe. Intree kosten heel duur daar. Persoon 38.50 euro. Belachelijk. Mooie auto hebben jullie. Veel plezier met nieuwe auto. Leuk dat Marc.. lekker speelt. Och gelukkig is King goed afgelopen. Wat raar dat ook servetten op eet en papier eet. Mooi klaar mee. Hopelijk gebeurt niet meer.

  1. De Efteling is inderdaad belachelijk duur. Daarom gaan wij alleen met korting . Rare hond hebben we he? Ik moet echt opletten. Ook op straat. Hij lust sowieso alles. Ook komkommer, radijs, zilveruitjes en fruit. Zo’n hond heb ik nooit gehad.

 3. Wat een drukte op de kermis en het lijkt wel of de attracties steeds hoger worden, lijkt me doodeng
  Een prachtige auto hebben jullie, het is een echte blikvanger
  Dat is mazzel dat jullie 2 keer naar de Efteling kunnen want met de prijzen die ze rekenen is het voor een hoop mensen niet weggelegd…
  Een geluk dat het goed afliep met King en wat je zegt een goede les voor de volgende keer.

  Fijne avond Yvonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *