Persoonlijk

Fijne momenten van afgelopen week: Geluksmomentjes #22

Geluksmomentjes #22

 

Oeps, vergeef mij: ik loop een beetje achter qua geluksmomentjes en heb alweer een paar weken overgeslagen. Toch maakten wij genoeg leuke dingen mee.

Dus bij deze zal ik er uitgebreid over vertellen.

WP_20160702_12_42_16_Pro

Zodra de zon schijnt zijn wij buiten te vinden. Vooral naar de speeltuin gaan vindt Marc erg leuk. Hier zijn we bij het wandelbos, waar een speeltuin is en ook een kinderboerderij. Net buiten het bos staat een ijscoboer, dus je kunt wel raden wat wij doen na het spelen.. :)

Boven Marc zijn oog zit trouwens een pleister. Hij had een botsing met een ander kind op school en zijn bril kwam hard tegen zijn hoofd aan waardoor hij een sneetje had, waarmee we naar de huisarts moesten. De huisarts plakte het met zwaluwstaartjes en een pleister erover heen. De bril moest ook weer rechtgebogen worden, dat die bril nog heel is, is mij een raadsel. Bij de opticien kennen ze Marc intussen bij naam en weet je wat ze zeggen als we binnen komen: ‘O nee, heb je weer een ongelukje gehad met je bril?’  Het gebeurt dus vaker.

 

WP_20160704_19_49_51_Pro

Een nieuw vriendinnetje in de straat. Een jackrussel teefje van 9 weken, King vindt dat erg leuk en gaat meteen liggen om een beetje te stoeien. Dat ging nog best goed, ondanks het enorme verschil in grootte :)

 

WP_20160710_09_18_46_Pro

Zodra de zon schijnt eten wij ook buiten. Mijn tuin is nu zo opgeknapt door de nieuwe schutting en nieuwe planten, dat maakt het zo gezellig. Dan eten we lekker buiten, hier ontbeten we zelfs in de zon, met heerlijke aardbeitjes op een beschuitje.

 

WP_20160710_12_39_13_Pro

We gingen naar een evenement voor honden. Fistje veur ut hundje, zoals ze dat hier noemen. Speciaal voor de honden werd er een feestje gehouden omdat er een nieuwe losloopzone is aangelegd hier in de buurt. Het was erg leuk en gezellig. Er was een trimster, een dierenarts die je hond een medische check gaf, een gedragsdeskundige, drinken en broodjes en een goodybag. En dat allemaal gratis. Erg warm was het wel. King vond het dan heerlijk om in het koele gras te liggen. Drinkbak bij de hand. Wat wil je nog meer 😉

 

WP_20160710_15_05_08_Pro

We gingen naar de bieb en ik haalde 9 boeken. Binnenkort is het kermis en erg lastig om bij de bieb te komen, dus we kunnen maar beter wat extra voorraad hebben. Het boek ‘de drie rovers’  ook weer ontdekt. Deze heb ik lang gezocht en eindelijk weer gevonden. Marc vond dit vorig jaar zo’n spannend verhaal, dus zeker voor herhaling vatbaar. Ken je het boek al? Echt een aanrader :)

 

WP_20160713_13_08_19_Pro

 

Er is weer Hollandse Nieuwe en ik ben er dol op. Zeker een keer per week haal ik dus een paar haringen, lekker met uitjes op een broodje en gezond ook, dus ik ben goed bezig.

 

Had jij ook een fijne week? Ben je ook gek op buiten eten, net als wij?

Comments

comments

4 gedachten over “Fijne momenten van afgelopen week: Geluksmomentjes #22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *