Persoonlijk

Geluksmomentjes #21: nieuwe schutting en nieuwe plantjes en ik word tante!

Geluksmomentjes #21: nieuwe schutting en nieuwe plantjes en ik word tante!

Afgelopen week was een week vol met geluksmomentjes! In het begin van de week kreeg ik een berichtje van mijn broer of hij langs kon komen samen met zijn vriendin. Omdat zij eigenlijk nooit zomaar langskomen op een doordeweekse dag was ik nogal verrast en dacht ik meteen dat er wel iets speciaals moest zijn.

Vrij snel bedacht ik dat het wel eens zo kon zijn dat mijn schoonzus zwanger zou zijn. Zij en mijn broer willen graag kinderen en hebben gezegd te wachten tot ze een eigen huis hebben. Nu hebben ze sinds 2 maanden een eigen woning, dus eigenlijk wist ik wel zeker dat zij papa en mama gaan worden!

Ik word dus tante en ik ben heel blij! Op 31 december is ze uitgerekend.

Vrijdag was een fijne dag. Deze dag werd er een nieuwe schutting geplaatst tussen ons en de buren. Dit was erg hard nodig en wat ben ik blij met het resultaat!

WP_20160624_16_16_00_Pro WP_20160624_16_27_10_Pro

Er moest nog heel wat gebeuren, zoals je linksonder op de onderste foto kunt zien hebben wij een plantenbak. De planten hierin groeide helemaal door elkaar en alle kanten op. Mijn vriend heeft ze er allemaal uitgehaald en wij hebben zondagmiddag lekker geshopt bij het tuincentrum. Dat doe ik ontzettend graag. Heerlijk om de mooiste planten uit te kiezen. En natuurlijk rond te kijken om idee├źn op te doen.

We kochten uiteindelijk allemaal vaste planten, maar wel planten die in bloei staan, ik ben gek op bloemen :)

WP_20160627_09_20_26_Pro

Nu onze tuin zo opgeknapt is ben ik zo blij en ik kan eigenlijk niet wachten tot de zon weer lekker gaat schijnen. Het is hier al een paar dagen bewolkt, regenachtig en somber. Hopelijk komt de zomer zeer binnen kort en kunnen we genieten van onze tuin.

 

Heb jij een fijne week gehad? Ik ben benieuwd wat je gedaan hebt :)

 

Comments

comments

6 gedachten over “Geluksmomentjes #21: nieuwe schutting en nieuwe plantjes en ik word tante!

  1. Wow hebben jullie mooie nieuwe schutting. Deze schutting is er sterk. King vind het best zo. Het was toen lage hek.Wat leuk dat je binnenkort tante word. Gefeliciteerd. Dan kan je zeker oppassen. Het is leuk voor jullie. Och je tuin heb je heel leuk gedaan. Wat mooie plantjes en bloemen. Blauwe is prachtig. Wat voor plant is dit? Het is een vaste plant. Helaas kan niet doen. Overleeft niet onze pot op de balkon.
    Yvonne wensen jullie fijne week.

    1. De blauwe zijn Veronica’s. Leuk zijn ze he. Jammer dat dat bij jullie op het balkon niet kan.
      Gisteren hebben jullie flink opgeruimd. Dat is af en toe echt nodig he, en dan lekker veel weggooien. Weer ruimte voor nieuwe spullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *