Persoonlijk

Geluksmomentjes #20: buitenspelen en tuin op orde

Geluksmomentjes #20: buitenspelen en tuin op orde

Het is alweer 2 weken geleden dat ik een blogje schreef met geluksmomentjes van de afgelopen week. Niet dat ik geen fijne momenten heb meegemaakt, het was gewoon niet veel om te vertellen. Dus nu brand ik maar weer eens los!

Het was afgelopen week heerlijk weer! De zon scheen iedere dag, de temperatuur was goed. Kortom echt genieten geblazen. Tussen het werken door dan.

Ik nam me voor om na het werk meer tijd te besteden aan onze Marc dan aan mijn huishouden. Daar hebben we beide van genoten. We gingen na school lekker samen buitenspelen. Het was leuk en Marc genoot volop.

WP_20160527_19_21_26_Pro

In de avond konden papa en ik nog samen buiten zitten en geniet ik van een lekker koud roseetje.

WP_20160611_22_00_49_Pro

Ik maakte een kussen af waar ik al een tijdje geleden aan begonnen was.

WP_20160611_21_59_40_Pro

Vrijdag middag werkte ik tot 16.00 u en ging Marc bij een vriendje spelen. Zij plukten bloemetjes voor hun mama’s.

WP_20160611_08_38_39_Pro

Afgelopen weekend werkte ik in de tuin en maakte ik foto’s van de mooiste bloemen, waaronder de passie flora.

WP_20160611_08_53_55_Pro

Mijn courgetteplant is trouwens het enige wat ik overhield van de moestuintjes van Albert Heijn. Hij groeit keihard, maar er zijn nog geen courgettes. Ik ben benieuwd hoelang dat nog gaat duren. Ik ben namelijk gek op courgette.

Wat deed jij afgelopen week?

Heb je trouwens al mee gedaan met mijn winactie?

Je kunt leuk buitenspeelgoed winnen twv 63,95!

Comments

comments

6 gedachten over “Geluksmomentjes #20: buitenspelen en tuin op orde

  1. Leuk om te weten. Wat fijn dat Marc zin heeft op de school. Het was lekker weer geweest. Roseetje erbij nemen als je rust komt. Wat heb je kussen mooi gemaakt. Heel mooi strak. Wat lief bloemetje plukken voor jou Yvonne. Passiebloem is echt schitterend om te zien.
    Fijne week voor jullie.

  2. Ah lief dat ze bloemetjes voor de mama’s hebben geplukt. Dat vind ik ook altijd zo leuk. Wij hebben een drukke verjaardagsweek achter de rug, onze jongste werd alweer 5. Een fijne nieuwe week gewenst!

    1. Ooh wat jammer van de courgette! Boeffie hoor. Bij je moeder zal het dan vast goed gaan en kun je straks lekker courgette eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *