Persoonlijk

Geluksmomentjes #2

clovers-161400__340

Geluksmomentjes #2

Wat was het een fijne week tussen kerst en nieuwjaar. Weer een week om met allemaal leuke geluksmomentjes om te onthouden!

♥  Mijn vriend had vrij, ik heb gewerkt, voor 6 uurtjes in totaal. Dan had mijn vriend ook even tijd met zijn zoon, dat vindt hij erg fijn! Ze zijn samen naar de stad geweest en hebben wat nieuwe kleren gekocht.

Zij kochten oa deze leuke kleding voor Marc:

geluksmomentjes nieuwe kleren

♥ Voor mij namen zij een doos bonbons mee, waar ik al heerlijk van heb gesmuld. We vergeten even alle goede voornemens, dat komt later wel :)

♥ Extra genoten van een lekker lange nacht slapen. Ik had het zo nodig en ging al om 21.30 u naar mijn bed, waar ik tot 8.30 u kon blijven en heerlijk geslapen heb! Gaap!!

♥ We kregen nog een mooi kaartje met gelukwensen voor 2016 in de brievenbus, van Ferry en Jacqueline, van deze leuke website, dank je wel lieverds, ik ben er erg blij mee ♥

geluksmomentjes kerstkaart

♥ Hadden we lekker fondue op op oudjaarsavond, wat echt gezellig was en heel lekker en met als toetje heerlijk slagroomijs, met warme chocosaus en slagroom. Wat hebben we genoten, het was zo gezellig!

Geluksmomentjes ijs met slagroom

♥ Oud op nieuw was erg gezellig. Vriendje lief en ik deden spelletjes en om 23.45 u haalden we Marc uit bed om het vuurwerk te zien. We hebben gezellig buiten gestaan, er waren veel mensen thuis in de straat en iedereen zocht mekaar op, dat was erg leuk. Lekker kletsen en vuurwerk kijken :)

geluksmomentjes vuurwerk

Wij zijn het nieuwe jaar goed begonnen, met veel mooie momenten om aan terug te denken en heel veel mooie momenten in het vooruitzicht!

Comments

comments

9 gedachten over “Geluksmomentjes #2

  1. Je vriend heeft wel mooie kleertjes gekocht je zoontje. Dan heb jij meer tijd ervoor. Bonbons gaat wel lekker in. Ik kan geen chocolade meer zien. Net feesten achter de rug gehad. Wouw wat ziet deze toetje lekker uit Yvonne. Ach ik zie onze kaartje weer. Leuk dat jullie laten zien. Ijsvogel is prachtig vogel. Het was meer siervuurwerk afgestoken. Er zijn hele dure bij. Dag geld. Ik vind het zonde. En geeft ook veel troep. Nieuwe jaar is weer begonnen. Ik ben wel blij dat weer voorbij is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *