Persoonlijk

Geluksmomentjes #18 ochtendje vrij, oogarts en bbq

Geluksmomentjes #18

♥ Afgelopen week had ik 2 ochtenden vrij, dat is wel eens lekker hoor. Genoten van het zonnetje, een extra wandeling gemaakt met de hond en natuurlijk wat huishouden gedaan, zo fijn als je ’s avonds niks meer hoeft. De hond vindt het ook vast gezellig dat ik wat vaker thuis ben.

WP_20160510_17_51_17_Pro

♥ De vrije ochtenden had ik omdat ik een klant heb opgegeven. Als huishoudelijke hulp heb je natuurlijk met veel verschillende mensen te maken allemaal met hun eigen mankementen, problemen en ziektebeelden. Hier kan ik best mee om gaan en begrip voor hebben, maar door een klant werd ik al vanaf het begin af aan vervelend behandelt en ook al heeft ze pijn en verdriet: daar hoef ik toch niet om afgekat te worden. Dus zegde ik af. En gaat mijn werkgever voor mij op zoek naar een nieuwe klant.

♥ Op woensdagmiddag moest ik met Marc naar de oogarts voor controle van zijn oogjes en bril. Het bleek dat hij een lui oog ontwikkeld en dus moeten wij een oogje afplakken. Hij reageerde heel blij hierop, hij vindt de stickers erg mooi en vindt het geloof ik wel stoer. Deze oogpleisters moet hij 2 uurtjes per dag op voor de komende 3 maanden, daarna gaan we weer op controle. Ook bleke d sterkte van zijn bril omhoog te moeten, van plus 6 naar plus 7. Dat is niet bepaald weinig en wij hopen dat zijn ogen in de toekomst beter gaan worden.

WP_20160512_08_39_03_Pro

♥ Donderdag kon ik Marc niet van school halen wegens mijn werk in de middag en deed een vriendin van mij dat. Zij haalde Marc op en ging met hem naar mijn huis. Waar zij ook mijn was opvouwde en mijn afwas deed. Jippie, dat is nog een fijn thuiskomen!

♥ Die avond was het nog echt lekker weer en staken wij voor het eerst de barbecue aan. Buiten eten is heerlijk en vooral barbecuen vinden wij erg gezellig en lekker. Marc ontdekte dat hij stokbrood met kruidenboter lekker vindt en at daar heel veel van. Wij hadden lekker speklapjes, hamburgers en filetlapjes met een salade, perzik en sausjes.

WP_20160512_17_51_28_Pro

 

Hebben jullie ook al een keer de barbecue aan gehad?

Comments

comments

5 gedachten over “Geluksmomentjes #18 ochtendje vrij, oogarts en bbq

  1. Wat heerlijk dat twee vrije dag had. Het is ook keertje lekker. Dat vind King helemaal geweldig dat je thuis bent. Mooie hond. En hij kijk blij. Wat vervelend dat je op werk die vrouw moeilijk doet. Dat heb je ook dat de mensen moeilijk doen. Je krijgt het ander dat scheelt weer voor jou. Ach MarC.. heeft een luie oog. Dat is heel vervelend. Gelukkig vond Marc.. leuke pleister. Vorige week was goed weer geweest. Nog geen Bqq gedaan. Het ziet lekker uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *