Mama·Persoonlijk

Geluksmomentjes #17 In de tuin, Moederdag, Genieten

Wat een heerlijke week zeg, zodra het mooie weer gearriveerd is, is eigenlijk alles fijner, vindt je ook niet? Wij hebben in elk geval genoten van de zon!

Donderdag was het Hemelvaartsdag en Bevrijdingsdag.  Er was een leuk evenement in het centrum. Jong Tilburg Zingt. Een podium met een koor van kinderen, echt van allerlei leeftijden, die samen met het publiek liedjes zongen. Het is de bedoeling dat er goed meegezongen wordt en dit werd wel gedaan,  door jong en oud. Het was heel gezellig, we zaten nog even op een terrasje en genoten van het heerlijke weer. :)

WP_20160505_14_42_21_Pro

Vanaf donderdag hebben we ook lekker buiten kunnen eten, iets wat ik altijd erg graag doe. Het is gezellig om in de tuin te zitten en als er geknoeid wordt door onze Marc is dat niet zo erg 😉

WP_20160505_17_59_58_Pro

Mijn broer heeft samen met zijn vriendin een huis gekocht.  Daar zijn we even gaan kijken. De wijk waar hij is gaan wonen is nogal een doolhof, ondanks mijn navigatie op mijn telefoon kon ik het niet vinden. Ik was met de fiets en hij geeft autowegen aan, erg onhandig. Uiteindelijk belde mijn broer mij en vroeg of ik het kon vinden. Hij is me komen halen. Hè, hè, ik zal er vaker heen moeten gaan voordat ik de weg  zal kunnen vinden.

Marc speelde in het weekend heerlijk in de tuin.

WP_20160507_12_55_27_Pro

Hij probeert hier trouwens boos te kijken, wat niet lukt ha ha, hij moet er steeds om lachen vooral als we samen boos kijken, ligt hij in een deuk.

Het was natuurlijk ook nog moederdag. Wat verheugde Marc zich erop. Hij had mij allang vertelt wat hij voor me had gemaakt, en het gedichtje erbij al elke dag opgezegd :) Ik vond het erg leuk dat hij zo enthousiast was. Op Moederdag kreeg ik ontbijt op bed, lekker geroosterde boterhammetjes en een kopje thee en een armband die Marc op school gemaakt heeft. Heel leuk!

WP_20160508_09_37_07_Pro

Had jij ook zo’n fijne week? En lekker genoten van het warme weer? Ik lees het graag in de comments.

Comments

comments

9 gedachten over “Geluksmomentjes #17 In de tuin, Moederdag, Genieten

    1. Ja dat is echt genieten hoor, als het mooi weer is. Marc had vandaag wel echt zin om naar school te gaan. Jouw kinderen niet zo?

  1. Jullie hebben genoten. Marc.. keek inderdaad erg boos. Kreeg natuurlijk zijn zin niet. Leuke foto’s heb je gemaakt. Gisteren ben ik en onze ma en broer naar tuincentrum geweest. Het was behoorlijk druk geweest. Pfff.. Tuin plantjes gehaald. Gisteren staan weer gezellig in potjes. Het is inderdaad warm. Zaterdag word 12 graden. Dat is ook niks.

    1. Wat leuk dat jullie naar het tuincentrum zijn geweest voor plantjes. Ja het zal wel druk zijn geweest, iedereen gaat nu met de tuin aan de gang. Pff.. 12 graden maar, dat is weer koud!

  2. Ja, het weer was echt fantastisch! Ik hou van de zon en de warmte! Op moederdag ook goed verwend, leuk om te lezen dat je zon fijne week achter de rug hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *