Mama·Persoonlijk

Geluksmomentjes #15: koningsspelen en meer spelletjes

Afgelopen week was weer zo om, met leuke drukke dagen.

Lees je mee wat wij afgelopen week allemaal deden?

WP_20160424_14_46_26_Pro

Marc zei tegen mij dat hij een dekentje wilde voor zijn voeten, want de vloer in zijn kamertje is zo koud. Dus breide ik op een breiraam voor hem een vloerkleedje met franjes voor langs zijn bed.

WP_20160419_17_57_22_Pro

Ik maakte een lasagne met spinazie, kaas en pijnboompitjes. Er zat geen vlees in, en eigenlijk dacht ik dat er hier gemopperd zou worden vanwege een vegetarisch gerecht, maar dat viel mee. Het smaakte goed en ik zal deze week het recept nog met jullie delen.

WP_20160418_08_27_13_Pro

Ook ben ik begonnen met lapjes breien. Deze moeten samen een deken gaan vormen voor Marc. Ik ben heel blij met het resultaat tot nu toe, heb alleen nog erg veel werk voordat het genoeg lapjes zijn voor een deken.

WP_20160424_14_47_12_Pro

Dit spelletje kreeg Marc van Sinterklaas en ik haalde het deze week uit de kast. Het is een leuk spelletje voor jonge kinderen om te leren klok kijken. Voor Marc is het nog best moeilijk, maar we kunnen er vast aan beginnen, toch?

WP_20160422_08_47_28_Pro

Afgelopen vrijdag werden de Koningsspelen gehouden en ook Marc deed hier aan mee. Ik vond het best spannend voor hem. Steeds als iets anders is als anders is het moeizaam met afscheid nemen, maar gelukkig ging het eigenlijk heel goed. Marc ging meteen spelen met de jongens uit zijn klas en ik kon gewoon gaan. Maar niet voordat ik de openingsdans gezien had. De dans werd door alle deelnemende scholen gedaan, op een liedje van Kinderen voor Kinderen, Hupsakee. Het liedje met het dansje werd hier in huis veel geoefend en gedraaid op Marc zijn verzoek.

Dit was onze week! Heb jij ook een fijne week gehad? Ik lees het graag in de comments.

Comments

comments

5 gedachten over “Geluksmomentjes #15: koningsspelen en meer spelletjes

 1. Mooie dekentje heb je gemaakt voor Marc.. zijn voeten. Niet zo gek idee van hem. Eten ziet goed eruit. Leuk dat je bezig bent met breien. Vroeger had ik ook gedaan. Spelletjes is zeker leuk om te spelen.
  Grappig spel is dit. Marc.. heeft genoten met koningsspelen.
  Nare week gehad bij ons.

   1. Ja met Pa. Er stond reacties geplaatst bij ons. Ergens ongeveer in midden.Eerst hadden we in logje geplaatst. Weg gehaald. Ik kon niet meer tegen. Ik word zo moe van. Omdat bij sommige mensen wat vroegen hoe het gaat. Daarom moesten weer antwoorden. Daarom zijn wij zaterdag dagje eruit geweest. Naar Amsterdam. Ferry zie tegen mij we moeten eruit. Daarom zijn wij gegaan.Het was behoorlijk heel erg druk geweest. Te veel van goede. Wel leuk gehad. Gelukkig bleef op die dag droog.
    Voor jullie fijne dag.

    1. Wat vervelend toch weer Jacqueline. Hopelijk komt het nog goed. Ik ga het lezen bij jullie reacties als ik thuis ben. Nu lees ik op mijn telefoon en dat leest niet fijn. Goed van Ferry dat hij even wegging met jou Jacqueline. Even de gedachten verzetten. Dat is soms wel goed voor je hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *